December 9, 2012

Live Streaming Malaysia vs Thailand | Piala AFF Suzuki

Assalammualaikum,


Perlawanan separuh akhir pertama Piala AFF Suzuki 2012 antara Malaysia menentang Thailand pada 9 Disember disertakan dengan link live streaming khas unutk mereka yang kat asrama tu. Hew hew hew.

Sebelum ni Malaysia dengan gagahnya membaham Indonesia. Diharap dapat baham pulak Thailand yang menjadi pasukan pilihan untuk menjuarai Piala AFF Suzuki kali ini. Ala Raja Gopal kan ada kuasa majik gitu. Malah dia kenal pemain dia. Hew hew hew.


Separuh akhir pertama Piala AFF Suzuki 2012 :


Juara kumpulan A (Thailand) vs Naib Juara Kumpulan B (Malaysia)
Stadium Nasional Bukit Jalil 
8.45 pm




Go go Harimau Malaya!
We always support you taw. Kalau tak nak kena baham dengan penonton do your best oke....
Hew hew hew.






Ps :: Entry test.


2 comments

December 9, 2012 at 7:42 AM

Selamanya harimau malaya...Tak sabar rasa~~

December 11, 2012 at 3:47 AM

sllu tgk dekat sini: planet on soccer blogspot dot com <---ini blog saya punya klu senang pigilah terjah ok..oh peliss terjah walau sekali penat i tulis kat sini...hahaha...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!