December 15, 2012

Pontianak vs Orang Minyak Full Movie di Youtube | Download Time..

Assalammualaikum,



Pontianak vs Orang Minyak sekarang di Youtube chuols... Tengah sedap-sedap layan, tiba-tiba buffering lah pulak. Gewamm ahkak...



Sinopsis lengkap untuk filem Pontianak vs Orang Minyak aka Ponti vs Omi silalah melawati ke [blog ini] oke untuk maklumat lanjutnya pon.. Orang kata ceghita ni best. Best ke idak, jom buffering sama-sama.. Hehe..


Ahkak tatau nak download selain direct dari Youtube guna Internet Download Manager. Itu pun adik ahkak yang beriya install semua nih kat laptop ahkak. Kelas kau adik walaupun semua orang dah pakai aplikasi cecanggih untuk download. Ok letew dari takde. Eh macam mak jemah pulak yang mengarang sekarang nih... Gara-gara Omi lakonan Johan lah nih...



Layan Pontianak vs Orang Minyak sambil ngap Cheesy 7 dari Pizza Hut chuolss..






Ps :: Layarilah Pontianak vs Orang Minyak sebelum penerbit bengang oke...hehe


19 comments

December 14, 2012 at 5:54 PM

Ehhh, nak tengoklah. layan boring :)

December 14, 2012 at 6:13 PM

Asal ko x cakap cite nie best ke idokk ????

December 14, 2012 at 6:30 PM

tgh tgok sambil ipdate la ni..asyik1 buffered je...dh separuh tp mcm tah ape2 je...

December 14, 2012 at 6:44 PM

pelakon nya..mantap2

December 14, 2012 at 7:03 PM

boleh layan movie jap ag,
thanks sis :D

December 14, 2012 at 8:13 PM

citer yg blh dilayan takala derita boring... hee
klu ade torrent lg best ^^

December 14, 2012 at 10:53 PM

klau citer genre2 camni malehh nak tengok walau xdelah seram mana pon..hahaha..

December 15, 2012 at 12:16 AM

Kalau boring2 nanti leh la tengok. Erkkk! Tyme nak tengok nanti mesti dah takde dalam youtube lagi. Asyik ketinggalan :P

December 15, 2012 at 12:27 AM

eeee nak tgk cover die pon tak sggup

December 15, 2012 at 6:04 AM

cerita ni tak best.
sakit hati je tengok/
T_____T

December 15, 2012 at 7:20 AM

xleh tgk kat sini xde :(

December 15, 2012 at 9:44 AM

makanya berbaloi tak tengok citer nie? pontianak dengan orang minyak mana lagi horror?? cepat jawab sebelum aida pulak bengang. hahahaha...

December 15, 2012 at 12:22 PM

comel je nama OMI...tak seram pun. hakhak. nanti tengoklah.... kita buffering sama2.

December 15, 2012 at 6:15 PM

belum tgk lagi tapi malam nih nak down load lah.

December 15, 2012 at 9:38 PM

cik siti tk tgk lagi.....wahhh, sambil ngap pizza plak tuu...heee

December 16, 2012 at 1:34 AM

tgk org yg berlakon dah taw cite ni kelako kan, hehe

December 16, 2012 at 1:18 PM

malam ni nak tengok lah.haha

December 16, 2012 at 1:44 PM

huhuhuhu..kenapa banyak citer hantu sekarang ni?

P.s : Minta bantuan untuk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

December 16, 2012 at 11:28 PM

tak tgok lgi . takut ahhh . hahaks :p

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!