November 28, 2010

Rapunzel Tangled yang sangat sweettt~~~

Rapunzel Tangled yang sangat sweet?

hari ahad yang hepi!! pas exam je terus terjah Rapunzel Tangled at panggung wayang terbaik di Jitra. cita-cita dan niat di hati ingin menonton cerita Rapunzel Tangled termakbul jugak...Alhamdulillah.. thanx tuk kawan-kawan yang sudi melayan kerenah puteri xila nih. kui kui kui....


Rapunzel Tangled movie, Rapunzel Tangled, cartoon movie, sweet movie, Disney movie, Rapunzel with a long hair, love
Rapunzel Tangled sweet an an


secara peribadi cerita ini sangat best!! sangat comel, sangat menghiburkan pankreas saya, sangat sengal serta sangat meruntun di jiwa. apatah lagi ia membabitkan bibit-bibit cinta antara Rapunzel dan mr.Flynn beliau. ouch.. huhuhu.


yang penting setiap karakter sangat menghayati watak masing-masing walaupon mereka hanyalah watak maya. kah kah kah. lucunya Rapunzel sangat touching. siket-siket nak bermain dengan emosi. huhuk tapi dia memang comel lah. Maximus si horsie pulak sangat kelakar. setiap saat anda akan terhibur dengan semua watak dalam cerita ni. believe me !! huhuk



so, rate untuk cerita Rapunzel Tangled ni,
errr...
 5★★★★★
wow !!!



sape-sape yang tak tengok lagi pi la tengok di panggung yang berdekatan dengan anda!!!
now!!!
kih kih kih

p/s: truly looking for my mr.flynn..love puteri xila. wahhhahah


>.^


20 comments

November 28, 2010 at 11:07 PM

waahhh
bestnyee dh tgok rapunzel

November 28, 2010 at 11:07 PM

Wah,promote muvee tu.. hehe.. :)

November 28, 2010 at 11:17 PM

>>anisa

cpt2 tgokkk bez gler


>>aida

best maa....

November 28, 2010 at 11:31 PM

wah wah wah.. sangat menguja hati saya untuk menengoknya..

November 28, 2010 at 11:38 PM

sila tengok mira...lekas~~~

November 29, 2010 at 11:12 AM

nk tgk jugak ~~ uhuk3x :)

November 29, 2010 at 3:54 PM

ngeee~~dh tgok~~~g tgok cpt~~

November 30, 2010 at 11:47 AM

nampak menarikkk...tapi pokcik xsuka tengok cite kartun hehehe..

November 30, 2010 at 8:46 PM

lawak tak cite ni

December 1, 2010 at 7:30 AM

comel nyer blog ni...;d

December 1, 2010 at 3:54 PM

lawak ceria hepi sedey sume ader...weee~~~

December 1, 2010 at 3:54 PM

lawak ceria hepi sedey sume ader...weee~~~

December 1, 2010 at 6:25 PM

hehe..nice..^_^

December 2, 2010 at 11:02 AM

macehh~~ ^^

December 2, 2010 at 11:11 AM

baru nk tengok rinih:p

December 2, 2010 at 11:16 AM

yeahhhh~~ bagus2

December 2, 2010 at 3:24 PM

komfom mau g tgk...;-)

December 3, 2010 at 11:32 AM

tak tgk lagi....:D tapi smpai bagi 5 * ni... membakar kalori DVII jer nak pergi tgk....hak3x....

December 3, 2010 at 3:49 PM

wooahh...tangled ni mcm best jer...
ade sape2 nk blnje tengok cite ni ke ?
hehe

December 3, 2010 at 3:57 PM

>>honeybunny
konfem bes

>>DefarhanoVII a.k.a BoyPJ
5stars r sbb jrg tgok wyg hukk

>>chairool rulez
kalau spe blnje sye, sy tengok lagi...weeee

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!