December 14, 2012

Konsert Anuar Zain 16 Februari 2013, Tiket Mula Dijual

Assalammualaikum,

Anuar Zain akan mengadakan konsert sempena tiga dekad penglibatannya dalam dunia seni di Stadium Putra Bukit Jalil 16 Februari 2013 ni pada pukul 8.30 malam chuolllsss....[sumber]

OMG, OMG, Pengsan boleh tak? 



Konsert Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari
 Stadium Putra Bukit Jalil
16 Februari 2013
8.30 pm


Untuk maklumat lanjutnya pon tentang Konsert Anuar Zain, silalah melawat ke Official Facebook Fan Page Anuar Zain di Anuar Zain Network. Dan silalah usha-usha harga tiket konsert Anuar Zain nih di Ticket Charge.



Menagis air mata darah tengok harga tiket diatas. Mohon sesiapa yang baik hati tolong belikan tiket  Konsert Anuar Zain nih untuk saya... Kalo boleh tempat duduk VIP tau.. Plishh plishhh plishhhhh. Kah kah kah.





Ps :: Benci dengan reff Kpop..!


16 comments

December 14, 2012 at 1:21 PM

Mak aihh.... murahnya tiket... Jom saya belanja xila... Hahahaha

December 14, 2012 at 1:29 PM

mhl2. .xmmpu nk g konsert cm2. .wt konsert sndri je la. .hehe

December 14, 2012 at 1:56 PM

Tak dapek nak pergi..hukhuk

December 14, 2012 at 1:57 PM

@hafis
jnji ditepati oke...

@BOSS
KAROK JUM ;P

@niza
ahakkks

December 14, 2012 at 2:36 PM

mak aiii harga dia..nasib baik la ambo bukan peminat Anuar Zain tu..hehehe..

December 14, 2012 at 2:48 PM

kalo tgk anuar jain, mesti ingt jiran hehe dh tgk video klip latest anuar jain?? hehe

awk, url awk xleh nk detect la utk feed..sy dh try letak url awk utk autopublish kt fb, tak boleh sbb problem url feed awk..tgkla kt blog sy tu, tak update2 link awt kt ats tu :(

Jemput join http://www.suterakasihyann.com/2012/12/pencarian-blog-untuk-autopublish-di.html (^_^)

December 14, 2012 at 4:01 PM

perghh..harga tiket boleh buat makan sebulan tu..tak mampu nak pergi..huhu

December 14, 2012 at 5:12 PM

berbaloi...sy memang suka dgn lagu2 anuar zain...

tentu meriah mlm tu...:)

December 14, 2012 at 10:45 PM

anuar zain kan.. mesti la mahal.. yang belakang pun xmampu yang vip lagi la xmungkin.hehe

December 15, 2012 at 12:14 AM

Erkk! Mahal gila ek tiket dea? Tapi pada yang minat mesti sanggup beli kan? Berbaloi la dapai tgk retis kesayangan :) Naseb baek ai tak minat. Hihihi. Kalau tak, menanges jugak #_#

December 15, 2012 at 10:12 AM

memang tak beli la harga macam ni... haha

December 15, 2012 at 10:53 AM

makaih... pahal bebonar?

December 16, 2012 at 9:55 AM

nak g.. nak g

December 16, 2012 at 12:45 PM

wah........ ^^

December 17, 2012 at 7:24 AM

mak aih tiket die..
beli BB jom, hehe :D

February 10, 2013 at 10:25 PM

fweh.. tak sanggup ai..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!