January 2, 2013

Kenangan Zaman Persekolahan 1995 - 2005

Assalammualaikum,

Kalau di zaman sekolah menengah memang ohsem lah dengan perangai paling gangsternya. Ber-BFF dengan pengawas haruslah dapat keluar awal. Takpun suruh kawan pengawas tuh belikan makanan kat kantin. Nanti tak susahlah berebut nak beratur bagai. Tapi time kawan pengawas tuh duty kat kantin lah kan... Hehe. Hai Najwa.

Berkawan dengan Kay pulak dengan impiannya tak sudah nak kawen dengan putera raja. Start kawan dengan Kay lah kenal dan tahu apa itu novel. Novel pertama - Bicara Hati. Kemain ada unsur-unsur alam rumah tangga terlampau. Kay, kay... Hai khairunnisa.


Find me! Haha. Form 4. Buruk ah papan kenyataan tuh,.


Mereka berdualah kawan sampai sekarang. Yang lain tak berapa sangatlah. Dengar cerita Najwa sakit teruk kebelakangan nih. Nak melawat ke Kelantan macam tak sempat lagi. Semoga cepat sembuh awak. Dan makcik Kay sekarang dengan impiannya nak jadi Gabenor Bank Negara. Tabik lu ahhh. Semoga tercapai... I know depa dua takde aih nak baca entry nih. Hehe..


SMK Cheras Perdana - PMR & SPM (2002-2005)
SMK Pandan Jaya - Tingkatan 1 - 2 (2001 - 2002)
SRK Cheras Indah - UPSR (1999-2000)
SRK Puteri Pandan 2 - Darjah 1- 4 (1995-1998)
SRK Pandan Jaya - Darjah 1 untuk beberapa hari je. Haha


Sape rasanya sekolah yang sama dengan saya gimme 5 cepat! Rindu oh rasanya. Paling matang bersekolah di SMK Pandan Jaya. Mana taknya, pergi sekolah naik bus Intrakota atau Metro bus yang kena masuk syiling then bila dapat tempat duduk dalam bas rasa lega! Hahah. Jarang oh dapat tempat duduk dalam bas..

Waktu dulu takde pon mewah-mewah dengan Galaxy Tab, tweet-tweet bagai.... Eh tajuk entry macam tajuk album kompilasi pulak..






Ps :: Edit url saya kat blog kamu-kamu orang boleh bah?


9 comments

January 2, 2013 at 7:58 PM

zaman muda mudi la nie eh..hehehe

January 3, 2013 at 8:58 AM

ehhh... knp xgtau skolah tu.. mungkin kah kita penah btemu.. hehe

January 3, 2013 at 6:52 PM

Aik kenapa darjah 1 kat srk pandan jaya kejap je?

January 4, 2013 at 12:23 PM

Err serius tak dapat nak teka yg mana Xila. Cam jauh bebenor muka Xila skang compare ngan dulu. Haha! Bila gi balek skola naek bas & jarak skola tu agak jauh, mmg jadik lebih matang & independent. Dan tak lupa, maken panjang r langkah tu nak bejalan. Kan kan Xila? :D

January 5, 2013 at 12:32 AM

thanks untuk entri nie. rasa nak buat gak ah entri cam ginie. kahkah.. oh, dah pakai domain baru eh. patut ah disuruh edit url.. huhu..

January 5, 2013 at 3:26 AM

zaman sekolah..kuikui...kalau di ungkap semula...4000 patah perkataan pun belum cukup memcukupi...

January 5, 2013 at 3:26 AM

zaman sekolah..kuikui...kalau di ungkap semula...4000 patah perkataan pun belum cukup memcukupi...

January 5, 2013 at 3:26 AM

zaman sekolah..kuikui...kalau di ungkap semula...4000 patah perkataan pun belum cukup memcukupi...

January 11, 2013 at 11:07 PM

alahai dulu2. ihihihihihi

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!