January 14, 2013

Colgate Sensitive Whitening Baik Untuk Gigi Sensitif

Assalammualaikum,

Salah satu cara merawat gigi sensitif adalah dengan memastikan gigi kita dibekalkan dengan ubat gigi harian yang khas untuk gigi sensitif. Dah tahu gigi sensitif tapi pakai ubat gigi Kodomo Lion memang ngang ar kan...

Colgate Sensitive Whitening

Setakat nih ubat gigi dari Colgate - Sensitive Whitening nih memang berkesan. Clinically proven lagi. Nampak? Pihak Colgate telah buat ujikaji pada sebahagian kuda laut di Utara Amarika. (lol)

Dulu pernah kecoh kan Colgate nih tak halal. Tapi masa beli ubat gigi Colgate nih, ada tanda halal. Tiada ragu-ragu lagi. Harga ubat gigi Colgate nih agak mahal. Dalam RM 10 lebih. Tapi nasib baik den beli masa tebus kad Watsons. Ada tulis dalam entri nih, [Tebus Mata Ganjaran Kad Watsons](click). Untunglah boleh rebat dengan kad Watsons nih.

Dah buntu takde idea nak taip ape, makanya terbitlah entry pasal ubat gigi untuk gigi sensitif nih. Atleast boleh sharing-sharing manja gitu kennn.. Last but not least, ushalah entry berkaitan [Tips Gigi Putih Berseri Ekstrem](click)




Ps :: Azam 2013 nak jadi serius. Buat apa nak fake kan. This is me so faced it. XD


11 comments

January 14, 2013 at 4:21 PM

xpernah belek lak ubt gigi utk gigi sensitif ke apa..hahaha..

January 14, 2013 at 5:42 PM

mana cth gigi HAHA :D

saya dah update...
hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

January 14, 2013 at 5:47 PM

pernah try beli sekali je.. sekali jee... lepas tu xbeli dah. mahal nooo...

January 14, 2013 at 5:53 PM

Colgate Sensitive Whitening Baik Untuk Gigi Sensitif

January 14, 2013 at 7:16 PM

yg gigi sensitif mmg sesuai guna ni..:D

January 14, 2013 at 7:51 PM

penah guna ni..

January 14, 2013 at 10:26 PM

ha..barulah sedekah senyum lebih nampak serinya kan..kan kan kan?

lu apahal nak serius weih..goyang pulak gua!

January 15, 2013 at 11:23 AM

tak pernah try ubat gigi ni, ok x? ada pedih2 bila kena kat gigi tak

January 15, 2013 at 12:34 PM

xpnh cuba..harga mhl..(-_-)"

January 15, 2013 at 1:50 PM

pernah guna ubat gigi ni..

January 17, 2013 at 3:14 PM

Ahaha! Pasal ubat gigi sensitif pun boleh jadi entry. Terer betul la Xila ni mengupas. Tak kesah la kan? Janji blog berupdate. Eheh! :D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!