January 13, 2013

Terkejut Traffik Blog Beribu Dalam Sehari

Assalammualaikum,

Tiba-tiba traffik dan pageview blog nih tinggi mendadak mencapai 2ribu visitor dalam sehari. Adakah blog nih ada buat salah atau kontroversi melampau? Cuak gak pada mulanya. Rupa-rupanya dapat traffik beribu dari segmen [Tambah Trafik Tambah Follower 2013] (click) pada beberapa hari yang lalu.

Sebahagian traffic yang mai. Click untuk tumbesaran.


Rupa-rupanya, dalam segmen tersebut, 10 peserta segmen yang pertama dapat trafik blast dari HasrulHassan. Rasanya blog ini antara yang terawal lah kot. Alhamdulillah lah traffik beribu kan. Tak pernah-pernah dapat traffik setinggi tuh. 

Yang penting apesal.com dan busuk.org pun banyak berjasa. Heart them. Keke.

Yang penting sekarang nih banyak melawat blog HasrulHassan. Ate katenye blog pendidikan untuk blogger. Tapi kadang ada jugak faham, kadang terlampau tinggi ilmunya. Susah nak kejar. Tapi usaha tangga kejayaan oke. Selamat maju jaya untuk semua blogger tempatan. Peace...



Ps :: Berjalan di tanah gersang...ooo kembara...


19 comments

January 13, 2013 at 10:27 AM

Wow! pasni jadi retis lah....

January 13, 2013 at 1:46 PM

wow, tinggi penangan blog Hasrul Hassan tu ye..

January 13, 2013 at 2:35 PM

Wah!!

January 13, 2013 at 3:03 PM

smoga terus brjaya . . :D

January 13, 2013 at 6:00 PM

wah ! tahniah :D

January 13, 2013 at 7:06 PM

KUAT SUNGGUH PENANGAN HH KAN

January 13, 2013 at 7:45 PM

Wow, tingginyaaaaa! hehehehe

January 13, 2013 at 9:45 PM

wow..bestnya dpt trafik tinggi

January 13, 2013 at 10:31 PM

woo beribu.. jeles ai tau nyah :P

January 13, 2013 at 11:11 PM

wow!! tahniah :)

January 14, 2013 at 10:03 AM

wann follow sini..untungla dapat traffic blast dari HH :)

January 14, 2013 at 10:35 AM

retis la lepas ni.hihi

:D


mebi sbb dah tukar ke .my kot

:p

January 14, 2013 at 10:58 AM

wow.. beribu. hehe.. tahniah.. =)

betul. saya pon follow blog beliau.. hehe.

January 14, 2013 at 10:28 PM

fewit..semakin menghampiri tahap retis Hanis Zalikha dah..dapat cheque 1st nanti jangan lupakan gua. belanja jajan pun jadilah.

selamat maju jaya Cik Paris Lipton.semakin serius berblogging!

Assalammualaikum w.b.t, Hmmm maybe lagi best kalau zila letak shoutbox, eh betul la is tak nampak shoutbox pun kat blog nie? nak bw senang sikit aper kater?

Santai iskandarX
Info Corner by Noor Mala Shahar
iskandarX Society
Santai iskandarX

January 15, 2013 at 11:37 PM

hikss nk join segmen jugak lah.:P

January 16, 2013 at 6:19 PM

wah....mintak sikit bolah tak zila?....haha

January 17, 2013 at 3:12 PM

Selamat maju jaya Xilaaa! Err err biasanya berblog syok sendiri tanpa arah tuju je. Tak pernah lagi dpt traffik tinggi2 ni. Hehehe. Tak lama lagi, jadik blogger pemes la Xila :P

February 7, 2013 at 7:17 AM

@Niza Romli wow retiss? apekah? hehe..zila..zila...mcm xcaye aje..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!