May 30, 2013

5 BE / CPUV Dari Nuffnang

Assalammualaikum,



Antara CPUV/BE dari abang Nuffanang. Caranya senang je nak dapat, goda-goda abang Nuffnang dengan entry anda. Kennn senang je. Tapi alhamdulillah... Baru bukak akaun Nuffnang, tup tup ramai CPUV/BE yang hadir. Meghiahhhh sangat tapi, yang dah credited tuh beberapa sen jelah, yelah kau kan tak update xila oit!

Kalau rajin tekan-tekan lah kengkawan. Kalau nak berguru dengan Nuffnang, layari sini.





Ps :: Senyum semua.... :) (bukan susah pun nak senyum)


10 comments

May 30, 2013 at 11:37 AM

wah best-best dapat BE

May 30, 2013 at 12:07 PM

Amboi.. lagu je saya tekan bila awak update pasal BE.. nampak x permainan dia disitu ? hahaha...


x pernah dapat pun CPUV nie.. kesian saya kan.. pastu sy bertukar ke iklan lain plak. pastu x glitter dah .. kesian kan.. LOL.. HAHAHAHA

May 30, 2013 at 12:36 PM

@Mila Ahmad ngeee

May 30, 2013 at 12:37 PM

@hafiz hafizol huhuhu kalo nk jd tough blogger kena keluar dr kepompong nuffnang, tp kite2 blogger bese2 je still dgn nuffnang...nmpk tak pemainan dia huuuuuuuukkk

May 30, 2013 at 12:58 PM

wow beranak pihak BE.. bestnya

May 30, 2013 at 3:16 PM

lupa p/w le.

huhu!

May 30, 2013 at 5:36 PM

x penah dapat T^T so sad

May 30, 2013 at 8:44 PM

Beruntung nye..anak emas Nuffnang nie...hehe

June 1, 2013 at 4:50 PM

tahniah !

June 3, 2013 at 5:55 PM

wah.. tudia.. iklan ikea melekat.. hehehe

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!