June 19, 2013

KakaoTalk App

Assalammualaikum,



Yahuu alhamdulillah dapat lagi CPUV/Buffered Earnings kaokao punya dari Nuffnang dengan kerjasama KakaoTalk. Free call, KakaoTalk. Hahah.

KakaoTalk App boleh didownload di semua telefon pintar secara percuma yang membolehkan pengguna untuk menghantar dan menerima mesej termasuk gambar, video, nota suara, dan maklumat kenalan melalui satu-satu perbualan kumpulan di peringkat antarabangsa. KakaoTalk menyokong 12 bahasa: Inggeris, Cina, Perancis, Jerman, Indonesia, Itali, Jepun, Korea, Portugis, Sepanyol, Thai, dan Turki
 
Panggilan percuma dengan rakan-rakan (Iphone dan Android sahaja). Download sekarang!
Android Market: http://bit.ly/ufJSNn
iOS AppStore: http://bit.ly/vDZzKA
Windows Phone: http://bit.ly/ZJtjEQ
Blackberry App World: http://goo.gl/GrD5Z

Untuk maklumat lanjutnya pon, silalah layari:
Website : KakaoTalk
Facebook : KakaoTalk



9 comments

June 19, 2013 at 4:58 PM

jom join GA kat sini
http://shuhaidablog.blogspot.com/2013/06/shopping-time-giveaway.html

June 19, 2013 at 6:07 PM

eh.. tiba2 terasa macam dah lama tak makan kepsi lah.hahahha :P

June 19, 2013 at 9:14 PM

wechat line kakao talk.. mana satu xtau.. hehe

June 19, 2013 at 10:57 PM

aku macam nak download gak tp takut natang smartphone aku yg cikai tu hang jadah nanti.. aku install we chat pun dah x cakak nak buang betri aku bangang betoi.. haa geram nie geramm nie..

June 20, 2013 at 7:15 AM

salam..
wahh kakao tlk plak da...mcm2..huuu

June 20, 2013 at 8:01 AM

hehe..kaw2 promote ni...tinggi byrn ni dpt..

June 20, 2013 at 11:46 AM

meh follow itew kat

kakao - itsmesyazana
we chat - itsmesyazana
insta - itsmesyazana

mihmih :3


p/s: tuka alamat blog? eh tak lah, masih sama la yang :)

June 22, 2013 at 11:06 PM

free talk, kakao talk !! hehe suka iklan tuuu

June 25, 2013 at 10:27 AM

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!