June 16, 2013

McDonald's Parody | Boikot McDonald's

Assalammualaikum,


McDonald's Parody


Walaupun kadang-kadang terliur dengan iklan McDonald's kat tv, flyers, newspaper, haruslah tetap kuat semangat! Walaupun jugak rumah dekat dengan McDonald's, bila lalu rasa macam dipangil-panggil dengan keriangan merah kuningnya, terus drive laju-laju tanpa toleh kiri kanan.


Walaupun zaman hipster dulu (hipster sangat) suka lepak kat McDonald's, sebab ada kombo lengkap yang best dengan harga yang mampu milik dan lepak mamak pon dengan harga sama lebih baik lepak McDonald's yang yakin dengan kebersihannya. (Haha paham?) Lah sangat. Dan McDonald's ada dimana-mana. Seakan dijajah.><"


Otakkk~~~ xombie~~~


Saya bangga boikot McDonald's sejak dua tiga bulan lah jugak. Seksa dan perit perutku menahan, seksa lagi saudara ku menanggung. Anda pun haruslah sama, ayuh! Janganlah sampai anda boikot McDonald's tapi dalam sama sama lepak Starbucks. Macam nampak tak brilliant sangats pulak disitu. Takpe, pelan-pelan boikot!! *lipat lengan baju.


Ps :: Apa yang anda perlukan ialah imaginasi untuk terus menikmati makanan halal Malaysia.


14 comments

June 16, 2013 at 8:54 PM

saya pun. bila teringin je terus teringat kata2 UAI.. terus kensel. huhu..

June 16, 2013 at 9:48 PM

Sebab ini lah perempuan kena belajar memasak.

June 17, 2013 at 2:03 AM

hehe boikot jgn tak boikot....

June 17, 2013 at 7:54 AM

tak layan makan mekdi ni,best jugak lepak warung2,hehe..

*serius mmg sedih bila kita sedap2 makan kat sini,saudara kita perit tanggung derita kat sana..

June 17, 2013 at 11:22 AM

sedang mencuba utk elak dr makan kat mekdi

June 17, 2013 at 1:00 PM

ezad pun da lama boikot McD sejak hujung tahun lepas...Starbucks...tak pernah jejakkan kaki pun kat situ..hee

June 17, 2013 at 2:48 PM

cmna vdeo tu kan.lkt ofis xlh tgk.hehe

June 17, 2013 at 3:21 PM

hehehe terpulang msg2 lah kan !

June 17, 2013 at 4:10 PM

kalau ikutkan diri sndiri memang tak membeli pun mcd ni..lama sangat dah..tp bila orng bg sekali 2 tu, tak smpai hti pula xmkan kn.. sebab rezeki yng tak diduga..so kira mcm mna tu? :(

June 18, 2013 at 1:39 AM

hahahaha.. boikot2 jugak..tp penuh jea kedai mcD tu teman nengok..

June 18, 2013 at 12:33 PM

ain kalau boikot mekdi maknanya kelaut lah makan... cz xde kekangan masa...

June 18, 2013 at 3:46 PM

deno makan McD tapi tak selalu... :)

June 20, 2013 at 7:16 AM

yg penting makanlah mknan yg bkhasiat..dan jauhi makanan yg berlemak+minyak=tambah penyakit je... >,<

June 22, 2013 at 11:07 PM

lama x mkn mekdi..heeee makan beger ramli lg sodap :P

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!