July 3, 2013

Nuffnang : Coke Ramadhan 2013 & Kanebo Kate SS Collection

Assalammualaikum,


2 CPUV lagi dari Nufffnang ^^


Boring gila hari ni sampai rasa malas nak update. Tengok traffik pon ke laut. Malaslah nak target traffik. Ni pon rajin update sebab Nuffnang tak putus-putus nak bagi CPUV. Rezeki kan alhamdulillah... Kalau biar sesawang nanti tak running-running lah CPUV Nuffnang bagi tu. Bukan senang nak dapat CPUV dari Nuffnang kennn.

CPUV kali ni dari Coke Ramadhan 2013 & Kanebo Kate SS Collection sempena musim puasa dan raya yang bakal tiba. Hehe. Haa apa lagi mohon klik-klik ya tawan-tawan. Feeling menaip macam berangan dalam lagu Kalau Aku Kaya. Keh keh. 

Kalau aku kaya
Aku gajikan driver
Nama dia Schumacher
Dia panggil aku sir
Aku panggil dia der
Der, tolong hantar mak aku pegi pasar
Belikan nasi lemak
Boss engkau dah lapar

Contoh CPUV yang tak aktif. Tsk tsk


Kalau tak aktif blog begitulah contohnya ye anak-anak jumlah earning yang lekat. Malah tak pernah check Nuffnang. Biasalah blogger biasha-biasha tak update mana mahu maju blog. Tapi tak apa, mari update dengan nada gembira tanpa gundah gulana. Hip hip hooray \o..o/

Terima kasih menggunung buat semua pembaca Blog Dear Xila ! :)



19 comments

July 3, 2013 at 10:13 PM

mohon belanja kepsi.hahaha :P

July 4, 2013 at 12:15 AM

lama2 nanti earning mesti byk..:)

July 4, 2013 at 11:01 AM

@boni kacak lai lai kha tong ;p

July 4, 2013 at 11:02 AM

@Asyik Izas uhhh aminn~~ ;p

July 4, 2013 at 11:46 AM

Untung laaaa dia~ ;p

July 4, 2013 at 11:54 AM

okeylah tu awak walaupun jarang2 hapdet blog dapat jugak CPUV...rezki Ramadan tue...

July 4, 2013 at 12:03 PM

tahniah..:)

July 4, 2013 at 12:18 PM

sama-sama :)

July 4, 2013 at 12:30 PM

ok la tu awk dpt byk be..sy yg malas update ni lg la xdpt be hihi

July 4, 2013 at 12:30 PM

ok la tu awk dpt byk be..sy yg malas update ni lg la xdpt be hihi

July 4, 2013 at 12:51 PM

xD smga terus meningkat... ^^

July 4, 2013 at 1:45 PM

hr hr jugak la rietta hapdet blog...tpi nuffnang bru sehengget jew...ekekeke...

July 4, 2013 at 5:09 PM

tahniah.. sikit-sikit lama-lama mesti banyak.. semoga terus murah rezeki..

July 4, 2013 at 5:27 PM

boleh la belanja cm gini :)

July 4, 2013 at 5:50 PM

sikit2 lama2 jadi bukit..hikhik..

July 4, 2013 at 6:02 PM

tahniah xila..bukan senang nak dapat cpuv dari nuffnang kan. rezeki duit raya tu...

July 4, 2013 at 6:38 PM

kepsi jugak!!!! hahaaha....

July 4, 2013 at 8:35 PM

insyaallah bertambah lg tu.. =)

July 5, 2013 at 2:31 PM

Tahniah dapat BE ;D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!