July 22, 2013

Orang Dewasa Gila Minion - Despicable Me 2!

Assalammualaikum,

Sah orang dewasa termasuklah kanak-kanak mungkin memang gilakan minion, watak robot kuning dalam filem Despicable Me 2! Ini terbukti dalam entry Belajar Bahasa Minion. Ramai kot orang gila google minatang ni nak belajar Bahasa Minion. Hangpa obses pasaipa tatau...

minion, comel, despicable me2, banana
We loveeeeee Minions :*
minion, despicable me 2, comel, cute, banana
x to the i to the el to the A!
minion, despicable me 2, comel, banana cute, churpchurp
credit to churpchurp
minion, keyword, nuffnang, blog, despicable me 2
Spotted! Dalam satu-satu masa.

despicable me 2, mcdonalds, mcdonalds malaysia, happy meal, malaysia, minion,
Credit to Tupai.com.my

Lagi satu kecoh orang nak rebut patung robot minion dekat McDonalds tuh dengan setiap pembelian Happy Meal. Sampaikan every week sold out kot. Kalau korang nak boleh usha ebay.com ke, deal kat internet atau lelong tengok ada orang jual satu set lebih dari RM200. Boleh buat niaga benda ni. Phewww..

Rasanya orang dewasa yang lagi gilakan tak dari kanak-kanak. Mungkin sebab nak show off dapat kumpul koleksi patung minion atau mungkin memang gila. Minion ni memang lah comel, sengal, blur, manja, alah mengalami masalah rambut gugur tapi takdelah secomel ai. Wawawa *larikk

Memang tak boleh blah lagu I swear by minion nih nyanyi! Te amore~~



16 comments

July 22, 2013 at 10:05 AM

erkkk smpai mcm tu skali hu3..sy bru kenal bnda kuning ni..2 pn ttup sblah mta je..xminat :D hi3..

July 22, 2013 at 10:39 AM

Erk...x sangke plak mcm ni sekali obses org ramai dkt karakter comei ni.Patutla kt sume page ade deal pasal patung minion tu.Merata org jual.

July 22, 2013 at 10:43 AM

QL pun hampir obses dgn minion nie.. hehe.. sbb bende kuning nie sgt 3x comel...

July 22, 2013 at 11:00 AM

senang kot dorang nak berkomunikasi dengan minion ni ha. hahaa

July 22, 2013 at 11:18 AM

amboi menrik sgt ke, smpai berebut tu ha !

July 22, 2013 at 1:36 PM

x berpeluang nk ngk cite nie lg..

July 22, 2013 at 1:50 PM

nak try carik lah gak. haha.. comel la pulak.. lagi2 tengok dia nyanyi underwear.. haha

July 22, 2013 at 2:17 PM

bello..


bahaha.. mmg ramai carik menatam ni

:p

baahhhh

July 22, 2013 at 2:51 PM

Nasib baik MJ tak minat, kalau tak, sure terjebak jugak..hehee

July 22, 2013 at 3:57 PM

minion mata satu. iluminati. ok.


kahkahkah!

July 22, 2013 at 5:37 PM

dengar citer ramai yang beli happy meal kat mac donald buang that set. just ambil patung robot minion tu je..hmmm memang crazy..

July 22, 2013 at 9:35 PM

masih tak berkesempatan lagi..huu..sibuk kerja -..-""

July 23, 2013 at 9:27 AM

xpnh tgk..huhuuh

July 23, 2013 at 1:08 PM

hai.. salam kenal,

done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

July 27, 2013 at 6:21 PM

Mungkin kalau dah tengok filem ni baru faham kot kenapa jadi begini. Haha

August 4, 2013 at 4:48 AM

Oh gila minion juga ye? Haha ^^

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!