July 20, 2013

Tapak Iklan Percuma Selama Dua Bulan Untuk Semua !!!

Assalammualaikum,

Oke tajuk kemain macam eksaited. "Tapak Iklan Percuma" untuk semua pembaca blog Dearxila.my.  Admin nak bagi percuma selama 2 bulan. Kalau rajin nak bagi sampai akhir tahun. Tapi bagi gilir-gilir ye tak? Saje je nak bagi di bulan baik ni untuk marketing korang. 



Syarat untuk dapatkan tapak iklan percuma di blog Dearxila.my :

1. Terbuka untuk sesiapa la, blogger ke, online shop ke, yang rasa ada banner size 125x125 atau baru nak buat ke kan boleh lah join sekaki. Saya pon baru buat banner tu kat sini. Huhu. Setiap individu layak 1 tapak je. Adil sikit kennnn..

2. Like Facebook Page Blog Dearxila.my.

3.Dan sila hantar details seperti dibawah dan pm ke FB Page tadi atau hantar ke contact form.

- nama blog/onlineshop :
- nama/id facebook : 
- slogan : Blog Dearxila.my harus _______________ (pendapat peribadi).
- gambar banner korang


Tapak iklan percuma ini ditawarkan sehingga 3 tapak iklan yang ditawarkan seperti diatas di jajah. Maksudnya cukup 3 yang pertama yang terpilih untuk mengisi tapak iklan di blog Dearxila.my selama 2 bulan, cukup cukup sudahlah sampai disini. Mungkin 2 bulan akan datang kami bukak balik tapak ni ke kan.. Cecayok.. :D



15 comments

July 20, 2013 at 5:30 PM

hihihi acik x de blogshop :) x boleh la nk bg

July 20, 2013 at 5:32 PM

@Aku Penghibur
ngee blog biasa pon buleyyy :D

July 21, 2013 at 6:34 AM

bagusnya buat kerja amal macam ni.. tolong-menolong..

July 21, 2013 at 1:31 PM

huhu...belum ada kedai jugak *tetibe
btw, blogwalking sini.. jmput follow http://belogzeera.blogspot.com/

July 21, 2013 at 2:47 PM

baiknya hati dia =) ehhe ..xde banner la.. ngee!

July 21, 2013 at 4:02 PM

nanti la nk buat blogshop kejap. nk jual ape xtau. haha

July 21, 2013 at 8:28 PM

uuuuu....best tuuuuu..........

July 22, 2013 at 12:30 AM

Tawaran menarik ni...sdg pikir2 nak jual apa, jual kueh raya boleh ke??

July 22, 2013 at 1:46 AM

wah menarik ni...nak apply jugak kalau sempat nanti...sekarang ni benda yg nak diiklankan tu masih dalam proses pembikinan...harap2 sempatlah...huhu

July 22, 2013 at 8:26 AM

sesuai utk blogshop je.. kalau blog biasa, malu r nk promote diri.. huhu

July 22, 2013 at 8:55 AM

Mereka yg ada business bolehlah iklankan di sini kan..

July 22, 2013 at 10:06 AM

menarikk..tp sy xde bisnes nk dikongsikan..hu3

July 22, 2013 at 12:49 PM

haaa bgus ni. boleh try.. hehehhe

July 22, 2013 at 2:08 PM

baiknya hati jiran saya ni..saya takyah la kan, dh memang free kt atas tu hihihi :P

July 22, 2013 at 6:30 PM

patut diterima tawaran ni....selamat berbuka puasa

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!