July 29, 2013

Tulis Azam Raya, Dapat RM 5 Voucher Dari Watsons Malaysia!

Assalammualaikum,


Korang mesti dah tahu kan pasal Azam Raya dari Watsons Malaysia? Benda senang je. Korang tulis azam raya korang tahun ni di Facebook Watsons Malaysia kurang dari 160 patah perkataan je dan isikan sekali maklumat peribadi dan tadaa team Watsons akan hantar RM 5 voucher dengan setiap pembelian Watsons brands kat email korang.

Print voucher tuh dan claimlah di store Watsons berdekatan anda. Tapi kena beli barang brands Watsons dari RM 20 ke atas baru dapat guna voucher tuh. Ok apa beli mask muka yang harganya lebih daripada RM 20.05, pastu tolak dengan voucher RM 5, dan bayar RM 15 je. Yezza itulah plan bijak saya. Har har har...

Mask ke masker muka ke sekarang memang mahal sangatlah kan. RM 20 boleh beli dalam 3 hingga 4 keping je. Syahdunya dapat voucher RM 5. Yang penting boleh digunakan sebelum September 2013. Yayyy gwiyomi *tibe-tibe

watsons, shopping voucher, Azam Raya dari Watsons, Watsons Malaysia, Hari raya aidilfitri, advertorials, Ramadhan
Inilah dia RM 5 Voucher Dari Watsons Malaysia

Entahlah kod kat atas tu berbeza dengan orang lain ataupun tak. Kalau akak pikiran secara bijak, haruslah berbeda ngak? Yang pasti nak gunakan voucher ni! Rugi woo kalau korang pun tak rebut peluang. Ala sekarag pon Watsons ada buat sales apa sempena raya ni kan. Rasanya semua Watsons brands ada dua kali bonus topup. Boleh lah guna kad ahli Watsons. Memang berbaloi-baloi heheh...

Ini bukan sponsored post. XD



30 comments

July 29, 2013 at 11:56 AM

mcm menrik jeee :P rm5 pon oke dahhh , org nk bg free kan ? Hewhew! ^^

July 29, 2013 at 12:04 PM

lama gila kot tak pergi watsons..hahaha...byk Guardian are umah sally

July 29, 2013 at 12:21 PM

interesting ni xila...agak2 kalau guna account yang berbeza tapi dari orang yang sama laku tak? ekekeke...heee..apalah punya soklan...tengah blur dengan workload kat office ni sebenarnya... hu hu hu...

July 29, 2013 at 12:28 PM

hoho. goodluck! :)

July 29, 2013 at 12:29 PM

@ainil fazieda
hanpa tau takpa! ;p

July 29, 2013 at 12:30 PM

@Farah Waheda Wahid
oo guna akaun adik kakak abg la ni ye? entahlah boleh claim dlm 1 resit ke tak. tanye akak kaunter heee

July 29, 2013 at 12:32 PM

singgah cni,,wah menarik tuu

July 29, 2013 at 12:47 PM

seronoknye dapat voucher RM5.. rezeki jugak tu..

July 29, 2013 at 12:52 PM

menarik nie...tpi rietta xde ac fb...huhuhu...

psss...emelkan nama dan alamat pengeposan di emel rietta bleh? henrietta3321@gmail.com

July 29, 2013 at 1:42 PM

kita pergi pergi guardian..watson dah lama tak pergi..tapi menarik gak idea ni..bolehlah dropby kat Watson nanti..

July 29, 2013 at 2:22 PM

walaupun nilainya kecil..tp ada istimewanya

July 29, 2013 at 3:00 PM

menariknyaaa....xboleh dgr bende macam ni segera je..hehe

July 29, 2013 at 3:26 PM

Assalamualaikum. wahwah bestnyaaa. saya dulu je rajin masuk watson. skrg dah malas. hehehe tapi macam best je cadangan awak untuk beli mask kat watson. heheheheeeeeeeeeeeee ;p

July 29, 2013 at 3:37 PM

mcam best je.. tp kat tmpat sy ni, xde watsons la.. huhu

July 29, 2013 at 3:39 PM

hishop utk tuan rumah..

July 29, 2013 at 4:09 PM

wah menarik ni !

July 29, 2013 at 4:42 PM

menarik tu. dapat jugak lah rm5. hehehe

July 29, 2013 at 5:15 PM

wah menarik2

July 30, 2013 at 8:16 AM

Baru semlm brbelanje kt Watson..kopak la juga 95hengget.. 3brg je, Voucher takde.. Kad member pun lupe.. haihhhh..

July 30, 2013 at 10:40 AM

tulis azam raya dapat rm5.. kalau orang nama Azam, dia tulis nama sendirik kira termasuk dalam terma dan syarat tak?

July 30, 2013 at 11:06 AM

Salam.

Bedak compact pun dah mahal xila..smua mahal skrg ni..kih3.

RM5..urmm..urmm..tak cukup, hik3

July 30, 2013 at 11:16 AM

jdlah dpt rm5..spe nak bg kan.

July 30, 2013 at 2:42 PM

blh try lah gini... mana tau dpt kan, best gk voucher watson

July 30, 2013 at 5:19 PM

Semalam saya lalu kat tepi Watson, tapi hati tk teringat pula nak singgah....

July 30, 2013 at 8:57 PM

manarik? dah join ka...

July 31, 2013 at 7:15 AM

untung la =) rzeki ramadhan tu..sy nk join pn pk jgak ni..sbb xpnh beli kt watsons

July 31, 2013 at 2:35 PM

macam best, mama selalu gak pergi watson.. hihi, cuci mata je, beli takde.

July 31, 2013 at 8:33 PM

5 henggit pun jadilahkan Xila hehe bermakna jugak tu hehe

August 1, 2013 at 12:07 AM

ok la 5 rggit, drpd xda hehe..rajin awk ni !

August 4, 2013 at 4:27 AM

Alaa rm5 je ke? Bagi la rm50. Hagaga~

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!