September 10, 2013

Sumpah Takmau Tulis Kisah Seram Dah!!

Assalammualaikum,


Syawal baru-baru ni saya ada kongsikan satu cerita seram iaitu Cerita Seram Malam Raya kan? Masa nak tulis cerita seram tu memang 150 juta kali dok pikiaq bak hang sama ada nak publish ke tidak. Nak buat macam mana dah publish dah pun sebab zaman tu takde blog, terpaksa cerita kat zaman ni. Huntunglah budak-budak hingusan zaman sekarang kekekek

Lepas publish biasalah macam-macam komen yang datang. Saya baca tapi takut nak baca sebab ada lah komen-komen yang menyeramkan.. Wuuu~~


Sape Google ni woih??? Huu


Dan malam-malam ku yang seterusya sentiasa memikirkan perkara-perkara yang menakutkan dan menyeramkan otak. Serabut! Ditambah lagi adalah jugak tragedi-tragedi yang menyeramkan. Seperti ada benda yang menarik selimut time tengah tido atau adakah ianya hanya sekadar imaginasi? Jeng jeng jeng

Baru-baru ni jugak ada singgah blog Afzalsukasuki yang bercerita pasal benda-benda seram yang berlaku dikampungnya. Adalah jugak pernah baca cerita-cerita seram yang lain dari tok Afzal. Kisah alam angker dengan Afzal memang tak dapat dipisahkan. Mencik. Seram tapi gagah jugak nak baca! Kan mendapat hehe.. Tapi tak sangka tok ni pencuak gak ehh kekonon je gagah.. :p

Sumpah Takmau Tulis Kisah Seram Dah!!




25 comments

September 10, 2013 at 5:32 PM

cerita seram ni memang fikir 2-3 kali kalau nak type kan?

September 10, 2013 at 5:35 PM

huuuu...malam ni tetiba jer xila trdengar bunyi ketukan di cermin tingkap.tengok mcm xade sesiapa.lepas tu dengar bunyi kucing menderamkan sesuatu...tik tok tik tok.kemudian dengar bunyi pintu terbuka...ttapi xade sesiapa...huuuu seram tak?

ehehe

September 10, 2013 at 5:40 PM

seramnya kalau ada org nk tau bunyi hantu raya..kt blog ada publish entry hantu kt dorm. huuu

September 10, 2013 at 5:45 PM

@Farah Waheda Wahid tahu tape kak...sumpah tamo dah huhu nilast ngee

September 10, 2013 at 5:45 PM

@Harith Iskandar hamboiiiiiii mmg malam2 pok dok pk gitu huhuhu

September 10, 2013 at 5:46 PM

@Amanina Mads search bunyi hantu raya tu yg tak tahan tu hee

September 10, 2013 at 6:08 PM

adoi.. penangan cerita seram ni..hehe

September 10, 2013 at 6:45 PM

Nah eiqa bg link cite seram dari eiqa pulakkk, khihkihhhhh

http://eiqaalmond.blogspot.com/2012/09/orang-jatuh-dekat-belakang-balkoni-dapur.html

Sje nak mengusikkk, :P
Tp cite tu cite betul ;D

September 10, 2013 at 8:43 PM

lain kali jangan baca kisah seram ya

September 10, 2013 at 9:32 PM

kisah seram ni best bila bace..tp bila duduk sorg2 mula la teringat macam2 kan..hee :P

September 10, 2013 at 11:29 PM

owh kak lea baca jugak entri afzal tu.seram lorrrr..baru2 ni pun kan kak lea ada share tentang rumah mak ada pocong.masa type pun seram huwaaaa..

September 11, 2013 at 9:12 AM

haha...baru tau betapa seramnya...
anak akak selalu pesan, ibu jgn selalu tengok cerita seram atau baca kerana tak bagus. benda2 mcm tu suka dtg pd kita jika kita berminat...haha..betul tak? ustad dia cakap. tapi ada juga betulnya.

September 11, 2013 at 9:54 AM

slalu taknk bc kang trbw2.hihi

September 11, 2013 at 10:19 AM

hehheehehe kalu akak pun jenis penakut gk tp suke baca cite seram...cumeneyr akak tak suke tgk gambar seram... baca je takpe

September 11, 2013 at 11:32 AM

ada juga yg search pasal hantu ni kan.

link terbaru : emarieys.com

September 11, 2013 at 1:31 PM

heheh...kalau baca ok sikit...kalau tertengok kat tb comfirm tak dapek nak titooo...huhuh

September 11, 2013 at 1:41 PM

Org kita memang suka baca2 kisah seram ni.. Ada setengah tu percaya dan yg tak percaya tu yg suka mencari kesahihan cerita seram

September 11, 2013 at 5:19 PM

akak ada banyak pengalaman citer seram...tp nak type nak jadikan entry mcm x sanggup je...

September 11, 2013 at 10:07 PM

Akak bab bab citer nih hannnnn..... nih memg surrender..pnakut tp tetap gak nk bce

September 12, 2013 at 4:06 AM

hu3..pelik..sbb ape nk kena fkir?? kongsi dgn pembaca kn xsalah =) skurang2nya dpat gak kengan hu3..sy suke bca kisah seram2 dan tauladan..best..

September 12, 2013 at 9:30 AM

Tp KA suka bab2 cerita seram ni

September 12, 2013 at 2:36 PM

boleh wat cerita seram tp jgn la msk kn unsur2 suspen ;-)

September 12, 2013 at 10:32 PM

Haha ko tunggu je la next entry aku kehkehkeh

P/s : aku ni ngalahkan antu plak dok buat citer antu

September 13, 2013 at 1:35 PM

hahaa. imaginasi sendiri je kot tuu.

September 13, 2013 at 3:43 PM

suka juga layan cerita seram ni wlpn penakut heh

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!