September 20, 2013

Kesian Pakwe Saya...

Assalammualaikum,

Apa perasaan anda kalau dikhianati? Ditikam? Ditoreh? Mahupun disabotaj? Mesti rasa sakit hati kan, merajuk seminggu, murung, lemah longlai, tak lalu makan dan sedih sepi sesepi bayu-bayu asmara. Ehh?

syamsul yusof menangis, kl gangster w, muvee, funny movie
Syamsul Yusof menangis alololo omey omey hahah


Baru-baru ni semua sudah sedia maklumkan karya pengarah berbakat besar Syamsul Yusof telah dirakus oleh manusia-manusia rakus yang sentiasa rakus merakus hak cipta orang lain. Memang dasyat gileRR dugaan Syamsul atau soul soul soul...

"Buat Soul, banyakkan bersabar, bapak tak pernah berenti menyokong Soul". Ujar Datuk Yusof Haslam. Yang penting hidup harus diteruskan dan kata-kata semangat harus sentiasa disisi Soul. Haritu tengok, eh tertengok MeleTOP, depa jemput Datuk Yusof, Sofi Jikan dengan alamak lupa la nama cina masuk Islam tu..sebagai tetamu episod minggu lepas kot. Terharu... Tapi ni episod dua minggu lepas tau..hehe

Dan sebenarnya saya dah tengok filem KL Gangsta 2 tuh! Alamak rasa bersalah giler. Ingatkan filem tuh dah tayang kat wayang!! Rupanya lambat dengar berita yang KL Gangsta 2 kena rompak sebulan sebelum tayangan di pawagam!! Nak buat acane dah teramik soft copy kat laptop adik. Tapi saya tak sebarkan aaa... Tertanya-tanya dengan para blogger yag kongsi filem tu kat internet. Tak rasa bersalah ke? Em em

Eh Syamsul Yusof pakwe saya ke? Shhhh jangan bagitau orang eh. Ekekekek



Ps Nanti keluar kat wayang nak tengok la...Cayok-cayok bie!! hahahah
Jemput join Giveaway NI wehhhh... Setiap kali sya buat GA je mesti time tak kena. Jemput join ya ^^



12 comments

September 20, 2013 at 11:26 PM

Ingatkan pakwe mane tadi. Pakwe 'Soul' rupanya. Hehe

September 21, 2013 at 1:30 AM

hahaha ok2 ni rahsia kita2 je ye ngeee...kesian dia,kan.owh kak lea pun belum tengok lagi.baik kita tunggu yang ori :)

September 21, 2013 at 8:58 AM

sy pun ada tp tak pernah tgk lagi... mcm tak suprise plak hehe... tak puas pon tgk kat laptop... wayang gak best.. pada yg tak bertanggungjawab tu mmg jahanamla ko kat akhirat sok... ni kira menganiaya org kan..

September 21, 2013 at 11:59 AM

Rietta xtgk...mmg sengaja nk tgggu movie nie kt panggung....penat buat filem...rietta yg kerjnaya buat video pendidikan pown penat...itu bru 20-30 mnit durasi...

September 21, 2013 at 5:13 PM

kesiannya sampai nanges2.. nk tgk kt wyg la. hihi

September 21, 2013 at 6:18 PM

haha, kesian anak tiri mama.. huahaha..

September 21, 2013 at 7:42 PM

Pakwe??? betul ke.. huhu.. x tgk lagi KL gengster 2 nie...

September 21, 2013 at 11:29 PM

Kesian abang saya..

September 21, 2013 at 11:53 PM

ujian tu...nak buat cam mana benda dah jadi. nak tak nak kena teriama..tapi smpi sekarang senyap pasal katanya nak tangkap dalang orang yang edar kl gangster..memang takkan dapat siapa dalangnya kot.

dari:
akubahrain.com

September 22, 2013 at 12:13 AM

yuuuu

yg chinese yg masuk islam tu nama dia Adam Corry. hiks

;)

Nasib bukan pakwe kite. hikhik

September 23, 2013 at 2:55 PM

igt pakwe btol td hehehehehe

October 19, 2013 at 9:51 PM

tak sempat lagi nak tgk kl gengster ni. ramai yg kata lagi best dr yg first

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!