September 22, 2013

Segmen 1st Mama




Jom join dan support first segmen mama.15 pemenang bertuah secara random akan dipilih sebagai pemenang. Syarat-syaratnya ialah :
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Untuk maklumat lanjutnya pon, sila klik abnnaer atau ke blog mama.



Ps :: Di malam yang hening nih....hmmm tinggal sensorang kat rumah. Seram dan sedih wuaaaa

15 comments

September 22, 2013 at 7:50 AM

Good luck ya Dhia..

September 22, 2013 at 9:05 AM

Selamat bersegmen Xila =)

September 22, 2013 at 9:30 AM

good luck.. :D

September 22, 2013 at 4:41 PM

selamat bersegmen ye..=D

September 22, 2013 at 10:25 PM

slmt bersegmen dear :)

September 23, 2013 at 2:10 PM

good luck xila :-)

September 23, 2013 at 2:24 PM

good luck ! nnti dpt adiah kita share tau3 :P

September 23, 2013 at 2:55 PM

all the best

September 23, 2013 at 4:41 PM

Selamat bersegmen :)

September 23, 2013 at 5:46 PM

dear. terima kasih tau join segmen mama... :)

baru sempat blogwalking peserta ni...

September 23, 2013 at 11:37 PM

gud luck dear

September 23, 2013 at 11:37 PM

gud luck dear

September 24, 2013 at 9:48 AM

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

September 25, 2013 at 10:45 PM

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

October 19, 2013 at 9:50 PM

good luck

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!