January 22, 2012

Top 10 Blog Best Komen

Assalammualaikum,


Disini nak mentioned senarai blog yang rajin komen dalam blog ni buat setakat ni. Rekod diambil tepat pada  pukul 11 pagi ni. Huhu. Bukti, tengok kat widget bawah belah kanan tu. Terima kasih selalu singgah sini. Singgah-singgah selalu...



Kakak koperal ni selalu mai belog ceq dan selalu singgah blog dia jugak. Rasanya kita baru kenal jugak kan? Kan? Kan? Blog kakak ni sempoi la jugak, kadang-kadang rasa remaja, kadang-kadang macam orang tua jugak. Larikkkkkk.




Blogger Iffah ni rasanya macam jiwang. Sentiasa muncul dengan ayat-ayat yang puitis dalam penulisannya. Dia jugak aktif menulis cerpen dan novel-novel. Tapi belum berkesempatan nak baca lagi. Moh ke sana baca karya dia moh.





Blogger Aie pon selalu berpuitis dan bermadah seni. Kadang-kadang kan Aie, sebenarnya tak paham. Huhu. Aie ni pon macam best lah bila suka bagi nasihat dalam blog dia dan jugak kat kotak komen. Eh kita sebaya eh?


Pemilik blog Keranamu Lily. Seriyes jeles dengan header dia. Tak sangka bunga Lily cantik eh? Tahu Mimie ni sebaya. Blog dia best sangat sebab dia macam tulis direct dari hati tanpa tapis. Panjang-panjang pon baca jugak. Huhu.



Pemilik blog sayur lemak. Memang lemak blog kak Azzah ni dipenuhi doodle comel-cemel. Doodle tutup aurat lak tuh. Tiba-tiba nak ikut jejak kak Azzah. Kakak ni pon ada himpunan doodle dakwah. Baguslah usaha kak ni sebab secara tak langsung kita dapat sumbangkan sesuatu kat masyarakat kan. *Kagum.




Rasanya blogger ni dari Sabah. Kalau dia tipu, korang pon tertipu Huhu. Dia pon rajin update blog. Sebenarnya baru kenal dia lagi ni dan penulisan dia. Rasa macam penulisan dia penuh kedukaan je lately ni kan. Blog dia suka guna hashtag. Tu yang paling perasan tuu.



Blog adik ni, (adik kot) pon penuh doodle yang comel cangat. Kalau nak tempah segala jenis berkaitan dengan doodle kat dia pon boleh. Tapi komisyen kasi hulur sini sikit. Hehe gurau. Paani Peacee yaww.




Sebenarnya susah nak menjangka dia ni laki-laki ke perempuan. Ke ada dua orang admin? Lama dah menyepi. Pergi mana tak tau. Takpelah ada lah hal tu. Yup blog dia takdelah seriyus mana. Tak pernah serius kot! Huhu. Santai je macam tema blog.



Seiyus dia masih budak-budak dan bukan mak budak. Bila baca blog dia rasa macam, eh macam sama baya. Jangan tertipu, nampak je header blog dia ayu, tapi cik bolat macam ganas je. Hehe. Belajar rajin-rajin dik!




Blogger Azza Azman tak boleh copy header, terpaksa curi gambar dia di London. Sorry ye kalau marah. Dulu selalu keliru antara Azza dengan kak Azah yang kat atas tuh. Blog dia warna ungu. Sangat jeles. Nak jugak warna ungu tapi bila apply kat blog sendiri macam tak asyik. Dia pon ada blog tutorial juga.



Eh macam review blog je. Takpelah dah alang-alang kan. Bukan selalu. Korang yang lain pon rajin-rajin lah singgah. Tak komen pon takpe, janji singgah ye tak? Meh lah singgah blog kat atas ni juga......



Ps :: Terima kasih daun keladi buat semua pengunjung :)


37 comments

January 21, 2012 at 5:25 PM

huhu...cik bolat memang rajin mengomen.. :)

January 21, 2012 at 5:26 PM

nk tersenarai jg :( tp skrg dh sbk bljr ssh nak online la.

January 21, 2012 at 5:38 PM

@~Nana BamBam~
super aktif dia hehe

@rosalia
xpee dahulu kan yg pntg ros :)


kepada si ngok ngek, blog awak xdpt di terjah, asek keluar bukan2 je...huhu

January 21, 2012 at 6:05 PM

utg la kna review

January 21, 2012 at 6:13 PM

maceh..maceh sbb review..:)

terharu..sob..sob..

January 21, 2012 at 6:21 PM

Sentap..sbb aku jrg komen blog ni hahaha

January 21, 2012 at 6:23 PM

alamakkk..tak tersenarai pulak...:( tape2..lpas ni sye komen byk2..haha

January 21, 2012 at 6:30 PM

wahh baguslah ada commentors tetap :D

January 21, 2012 at 7:16 PM

boleh terjah blog dorang nanti :)

January 21, 2012 at 8:00 PM

ala ala ala ala

nama saya masih tak tercalon

k,usaha gigih pasni

January 21, 2012 at 8:00 PM

tersedak2 kena seru dengan zila..hehe..
wah,no 3 feveret aie tu...err,kadang2 xpaham eh?nampaknya kena santaikan penulisan lepas ni...huhu...bab sebaya tu rasa macam aie tua setaun kot,agaknya entah aie pun dah musykil dah ni...hoho[=='~]

January 21, 2012 at 8:20 PM

hee,
follow anda ei !

January 21, 2012 at 8:32 PM

cik tikah kena usaha lagi. haha..

January 21, 2012 at 8:38 PM

kena komen lagi bebanyak nie.. ;p
baru boleh tersenarai..
nyway, nk pi bw skrg gak! terjahhh!

January 21, 2012 at 9:02 PM

wah. entry best selalu. 2 la rmai peng-komen. kih3

January 21, 2012 at 9:03 PM

Erkkkk ><"

January 21, 2012 at 10:36 PM

wooooo! nak terjah satu satu ni :)

January 21, 2012 at 10:59 PM

kalo sy tak busy, konfem ada dlm list kan heeeeeee :P

January 21, 2012 at 11:23 PM

@laskar pelangi
yeahhhh

@sk
tapeeee winduuu. huhu

January 21, 2012 at 11:33 PM

sangat best..:)

January 22, 2012 at 12:26 AM

weehaaa! teratas...

haip!! iffah, dilarang mempotong kita tau! huhu

mekasih manyak2 ye cik sri paris...kita suka blog awak ni. :D

January 22, 2012 at 1:00 AM

ade org kutuk bolat lah!!! dem >_<
hahaha.. mak budak? err..err..
4thun akn dtg.. dlm prncangan.. hahah..

blog abg aie ngn wofeerr! the beshhh

January 22, 2012 at 1:11 AM

untungla mereka kena review sbb jadi tokteng :)

January 22, 2012 at 1:35 AM

alosh awat blog kite takde?? hahaha

January 22, 2012 at 8:24 AM

untunglah,blog kita takde pun..hehee

#mmg benar orang sabah .heheee smlm tak smpt nak datang,mata dah lingkup masa kemas barang..hehe

January 22, 2012 at 10:40 AM

singgah sini first time nak bkenalan ngan tuan blog
harap2 pasni leh tsenarai dlm top commentors tu ;)

January 22, 2012 at 1:15 PM

erk tersenarai

cm musykil je

org pling mls bw ialah sy

jiwang itu aneh erk

January 22, 2012 at 1:48 PM

komen2....jgn tak komen...hehe

January 22, 2012 at 2:02 PM

selalu singgah je..baca2 dan blah..mls nk komen..haha

January 22, 2012 at 6:06 PM

tahniah dah ade reader tetap tuh.. =)

January 22, 2012 at 7:32 PM

comel2 header dorang tu...^^

January 22, 2012 at 8:19 PM

waaa. rajin otai2 blogger nih komen.. huhu mmg xdapat dinafikan lah.. mmg diorang slalu bw n komen2..=)

jom renung2 sebentar..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

January 22, 2012 at 10:16 PM

first tyme cik kumbang komen sini & first tyme jga singgah cni wink3~ ^__^

January 23, 2012 at 2:52 AM

datang sini lagi~~~ weeeee.. =)

January 23, 2012 at 5:19 AM

terjahhh =)
bila plak la nama kita nk tersenarai mcm ni..hikhik..

cekbolat-bolat mmng ganaz..baca entry dia leh gelak sensorg..huhu

January 23, 2012 at 7:52 AM

wah..cik bru nk brkenalan ngn paris lipton.huhu

January 25, 2012 at 12:52 PM

TQ.tulun lukih header katun boleh?hikhikhik.so suweeet~~

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!