October 12, 2013

Xila with a Chance of Meatballs




Tahun 2009 ke 2010 dulu ada la tengok Cloudy with a chance of Meatballs bahagian 1. Rasanya tengok kat Jitra. Zaman belajar kat uni dulu. Memang kelakar giler movie ni. Lawak sengal watak-wataknya. Tak sangka ada sequel. Makan masa pulak tuh. Ingat senang ke nak buat animasi? Hehe

Ok lani tak dapat nak tengok the real Cloudy with a chance of meatballs. Janji Xila with a Chance of Meatballs boleyyyy hahahahah okbai. :p

10 comments

October 12, 2013 at 10:57 PM

Haah...igt lg profile picta xila tu...ehhh xpsan plak dah lamer citer tu...

October 13, 2013 at 11:24 PM

yang pertama best yang kedua mesti lagi best.

October 14, 2013 at 11:37 AM

ramai ckp best
iteww xdok can lg nak pi tgk hihi

October 14, 2013 at 1:07 PM

@Syazana Zainn ITEWW PON BZZZZZ~~

October 16, 2013 at 4:25 PM

huhu...tak dok can nak tgok....huhu

October 16, 2013 at 11:36 PM

eh, rasa macam baru je cerita tu eh :)

October 17, 2013 at 6:34 PM

so skarang tgok kat mana ? jom tgok berdua . haha

October 19, 2013 at 9:47 PM

citer cartoon yea.sis mmg bab cartoon ni tak brapa nak layan..haha

October 28, 2013 at 1:53 PM

kartoon mang kureng nk lyn haha.

October 31, 2013 at 1:44 PM

Assalammualaikum ^^ singgah blog xila dan follow :3

aenyminnie.blogspot.com

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!