February 13, 2012

Be Mine - Tasha Manshahar

Assalammualaikum,

Sejak nampak sorang rakan blogger post lagu Tasha Manshahar ni, terus rakusnya share kat Facebook. Lagu Be Mine nih dia yang cipta sendiri. Tapi macam takde originality je bila ada mentioned Facebook jugak. Dan lagi satu mesti dia terikut cara Zee Avi jugak. Tapi yang penting, asyik dok ulang lagu ni je dari semalam. Dan secara rasminya terus buat ringtone! Hahah.


Jom dengar. 



Be Mine - Tasha Manshahar
Bermula di Facebook
You IM I dulu tak tahu malu
I malas nak layan
So I buat tak tahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh..

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang-panjang
Makan dan tengok wayang


Sikit-sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja


Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong tou
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You're my heart baby
My life is incomplete without you


Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever

Please be mine forever....




Macam tak best je bila penghujung lagu Be Mine ni, lelaki tuh dah berpunya. Dan nampak tak yang main gitar tuh? Dia pon ada dalam youtube nyanyi lagu Bengang by Akim AF. Tapi punyalah sengau...duhhh




47 comments

February 12, 2012 at 10:20 PM

nak buat lagu jgk la...u main gitar k...heee

February 12, 2012 at 10:28 PM

sedap jugak..rasanya masa bw semalam pun ada dengar lagu ni kat blog sapa ntah..

February 12, 2012 at 10:29 PM

Sumpah best lagu nii.. :)

February 12, 2012 at 10:32 PM

toink2~

February 12, 2012 at 10:43 PM

bes ke wei??malas nak dga.heheh

February 12, 2012 at 11:24 PM

nice. muzik boleh tahan juga


salam kenal dan tq kerana sudi jengah2 belog tak seberapa tu

February 12, 2012 at 11:25 PM

parttt englishhh je bestt >_<
ngehh.

February 12, 2012 at 11:25 PM

Lagi best PIKA EUGENE...Lagi Best PIKA EUGENE...hahahaha...

February 12, 2012 at 11:49 PM

suara dia best and english dia power..sebab jelas..:D

please be mine..heheh

February 12, 2012 at 11:51 PM

skang trend jd artis via you tube...hehehe...

February 13, 2012 at 12:03 AM

memang lagu ni best,semalam bila zila post kt fb,sy dngar n dengar2..last2 download terus..hehee

February 13, 2012 at 12:05 AM

yg pasti dia minat M.U..ehhehe cayalah^^

#hidup M.U

February 13, 2012 at 12:27 AM

lagu ni sweet...yg menyanyi pun comel juga..

February 13, 2012 at 12:35 AM

not bad.. ^^

February 13, 2012 at 1:39 AM

besh!
new flavour to the industry,
jangan hilang pas satu dua lagu dah lah :D

February 13, 2012 at 1:46 AM

setailo lah...heee :)

February 13, 2012 at 4:15 AM

lagu ni agak semput kalau nak nyanyi sebab takde fullstop. hahaha

shuke giler bi die. sangat ohsem..

February 13, 2012 at 4:24 AM

merepk jer lagu sekrang2 nih.. dg r lirik jer.. pun dah geli.. huhuhu... belum dgr lagi yg nnyi...

p/s i'll b yours... hahaha

February 13, 2012 at 8:29 AM

pernah dgr sekali je lagu ni...hehe~

February 13, 2012 at 9:39 AM

alamak....org punya kew ending diye? huhuhu....

February 13, 2012 at 10:40 AM

cik paris, trend pulak dah orang nyanyi2 pakai gitar ni... aieh

February 13, 2012 at 11:00 AM

simple-simple je lagu sekarang kan?

haritu gua ada buat lagu dalam toilet.lupa lak nak rekod.nyanyian gua diiringi bunyi plup-plup.itu barulah originality.

February 13, 2012 at 12:08 PM

cisss geram xdpt dgr..ofis block hoho

February 13, 2012 at 1:29 PM

ok..you be mine too..hahaha

February 13, 2012 at 1:46 PM

lagu macam sama je..artis baru byk dr on9 jep..huh

February 13, 2012 at 2:41 PM

nak buat lagu upload kat youtube jugak la..tp nak pakai piano...asyik2 org men gitar jerr..hehe

February 13, 2012 at 3:41 PM

tak tau nape aku lmbt nk terime genre camni..genre rojak2..n betol aku pon rase die cam takde originality bap ade fesbuk itu..

February 13, 2012 at 4:14 PM

suka dengar yg die nyanyi lagu..mr saxobeat tu..best gak

February 13, 2012 at 5:38 PM

aser dh komeng.. huhu

February 13, 2012 at 5:49 PM

err... tunggu keluer dekat radio baru kita dengar.... best ke???

pertama kali datnag sini ^^ follow

February 13, 2012 at 7:51 PM

cm tak matang je lagunye

February 13, 2012 at 8:16 PM

i'll be yours..haha
er,x bape syuke la lgu ni..huhu

February 13, 2012 at 8:53 PM

bakat baru! lookin forward to see her :)

February 13, 2012 at 9:43 PM

tak sempat nk dengar lagi
internet tgh semput
xleh nak bukak video

February 13, 2012 at 9:56 PM

sore die leh tahan..=)cumey pon cumey..hehee

February 13, 2012 at 10:26 PM

awak la pulak maen...boleh?kehkehkeh...

February 13, 2012 at 10:36 PM

suara dia kalau di tag teamkan ngn afzal..lagi sedap

February 13, 2012 at 11:04 PM

apesal lagu dia kejap je??

February 13, 2012 at 11:52 PM

Oh.. best

February 14, 2012 at 1:14 AM

bz nmpak.ehheh slmt mlm.

#plz be mine^^ lol!!heheee

February 14, 2012 at 3:28 AM

nnti nak jadi artis main drum lah .. :)

February 14, 2012 at 6:11 AM

smua pakat duk wat bideo youtube lah ni..dah banyak retis youtube kat negara kita kan kan..

February 14, 2012 at 12:32 PM

pernah dengar dah dia nyanyi... boleh la tahan. heh3

February 14, 2012 at 12:34 PM

kenapalah laki tu dah berpunya? erk??

February 14, 2012 at 2:07 PM

best jugak lgu ni... :)

February 14, 2012 at 2:47 PM

tak dengar sangat, slow suara dia.

comel tu la market dia, tapi comel heliza lagi. hehe

February 14, 2012 at 6:49 PM

asyik lagu cinta je. kesian perempuan yg masih single :P

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!