February 8, 2012

WW 26 : Penjaga Tandas Awam


Jom join Geng Blogger Sengal untuk terapi perut. 

Atas ni ID kita...
Penjaga tandas awam...
Memang nak kena siku tok ketuat nih!!
Dan orang mintak gambaq raksasa, dia bagi naga tasek chini....!

FIREEEEEE!!!


Dengan ni, marilah wahai orang ramai, kita menjaga tandas awam kita.
Kebersihan negara,tanggungjawab kita!
Majulah sukan untuk negara.
Maaf, terlebeh suda~





36 comments

February 8, 2012 at 7:10 PM

hahaha. pantas je
nak wat entry gak la
kekekeke

February 8, 2012 at 7:16 PM

@Lea Isnawi
kebetulan hari rabu cik lea oi~

February 8, 2012 at 7:18 PM

geng blogger sengal ? sebuah grup ek?

February 8, 2012 at 7:32 PM

grup ape ni?

February 8, 2012 at 7:39 PM

jamban kita rupa kita.. yeahh hidup tandas !

eh?

dari ahli kg sengal
yg benar..
AWEK KILANG..

February 8, 2012 at 7:48 PM

macam mane nk join ni?? :)

February 8, 2012 at 8:31 PM

manis betul penjaga tandas awam ni..ekeke

February 8, 2012 at 8:38 PM

hahaha mana aku tau,tadi ada gmbar resakse mcm ba*i..kang aku buat kang ekau tacing ngan aku melawak ganas sgt.kahkahkah

overall tok berpuas hati dengan keadaan jamban yg sedia ada.oo pastikan dorang uk-uk tak lebih 7 menet ye sbb jamban pun ada 2 je

February 8, 2012 at 8:43 PM

haha.jaga tandas leklok..jangan duk berjalan sangat..orang nak masuk tak bley..:P

February 8, 2012 at 8:55 PM

kak !! tandas pree kan ?? kan ?? boleh mandi tak kak dlm tu ??

February 8, 2012 at 8:55 PM

group ayah ping ke?haha

February 8, 2012 at 9:11 PM

terbaik haha

February 8, 2012 at 9:30 PM

mungok la lu tok! ;p

February 8, 2012 at 9:45 PM

suka kencing eh? hahahaha

February 8, 2012 at 10:42 PM

tandas? huhu..^^

February 8, 2012 at 10:47 PM

tndas ni free kan..hihi.. ;)

February 8, 2012 at 11:07 PM

ye ianya sebuah grup kawan2~

February 8, 2012 at 11:17 PM

zila@memang meriah tengok group ni,selalu skodeng2 jer...hehe..kenal group ni pun sebab cikbolat add kan aie..

February 9, 2012 at 1:07 AM

Hi zila..huhu..penjaga tandas ye..kalo btol la tiap2 hr aq pegi berak kencing kt situ sbb nk jmpa ko je...ekekeekek..

(x update mlm ni,mood tgh down..ekekeke)

February 9, 2012 at 1:23 AM

zila,tuk sy takde ke?ehhee

penjaga tandas ye?sy nak pengali kubur..sesuai tak?ehehe slmt mlm^^

February 9, 2012 at 3:00 AM

hahaha..lps ni ekau pakai minyk wangi bnyk2 ek..lalala..hahaha

*jaga tandas elok2 wei..kang tak elok aku sungkit ha..hahaha :P

February 9, 2012 at 7:58 AM

ooo yeah..hidup tandas berkualiti oo hidup berkualiti =)

February 9, 2012 at 8:22 AM

ai kan ai..nk geng dgn xila sorg bole tak? hahaha..opss


psst,ade ke kate ai kena rasuk hantu..iskx3..pelissslah...hahaha LOLOLOL..

February 9, 2012 at 9:54 AM

kiut jugak naga tasek chini nieh....ekekeke...

February 9, 2012 at 10:49 AM

pnjaga tandas awam? hihhi...

February 9, 2012 at 12:09 PM

wah dh jd penjaga tnds awam yeaaa hehe..

February 9, 2012 at 12:38 PM

group baru ke paris?gheee

February 9, 2012 at 12:48 PM

muahaha..cik ketua pasukan sorak..mcm2 la tok ktua nih.haha

February 9, 2012 at 1:27 PM

anda seorang penjaga tandas yang berjaya..terima kasih kerana sudi berkhidmat dengan GBS. Nanti saya cadangkan tok ketua bagi anda sijil cop sirim ok. :P

SU Sulit Ketua Kampung

February 9, 2012 at 3:45 PM

dah lame tak lepak sane.. huhu.. even baru join that grup, tapi memang kesengalan tahap dewa.. lebih2 lagi tok ketua.. heheheeheh

February 9, 2012 at 7:05 PM

hihi. penjaga tandas awam

February 9, 2012 at 9:04 PM

berani eh jaga tandas awam.tandas awam sekarang dah tak suweeet..dah fear factor jadinya.

February 10, 2012 at 8:51 AM

penjaga tandaas awam kaye ok..

tambah2 kat kg GBS ramai yang selalu tercirit and terkucil...

kekekeke

February 10, 2012 at 10:27 AM

majulah tandas untuk Kg.GBS...hihihi..

February 11, 2012 at 7:26 PM

ape bende tu parisss?

February 12, 2012 at 3:54 AM

baru je join grup tu....haha...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!