February 20, 2012

Blogger.com gila atau....?

Assalammualaikum,

Sekarang dah start guna new blogger interface. Ala yang pakai dashboard baru kaler oren yang-sangat-menyampah-tuh. Terpaksa dan dipaksa tukar kot. Sebabnya bila pakai yang lama, dah dua kali taip panjang-panjang, lepas published je, satu hapa tak keluaq. Haremjadu...


- Sebab tuh dekat profile sudah tukar itu pon jadi XILA RISTON. Sebab direct ke Google+ terus. Halorr rindu dekat Perishw Leptewn lar... Takdak masa nak tukar setting sana lagi...


- Dah guna dashboard baru ni, makanya tak pernah lagi blogwalking kat muka depan dashboard tuh. Dah la lambat loading, bila nak ke bawah lagi dah tak boleh sebab, entah, gila kot...


- Sekarang pon dah guna awaiting mode comment tuh sebab, sekarang kan tengah busy, so kena balas jejak dan baca komen dulu dari situ. Macam puas hati sikitlah. Comment punya incoming pon macam lembab oi... Tapi dah tiga entry comment tak published lagi sebab tak sempat balas jejak lagi. Im sowie...!


New blogger interface membebankan anda?




21 comments

February 20, 2012 at 10:31 PM

aku bila new post je guna interface,pastu aku tukaq hat lama (paham dak apa yang aku cuba nak sampaikan?haha) wei,rindu ang wei !

February 20, 2012 at 11:00 PM

oh sy masih dashboard yg lme, tp penah gak try interface tuh. mmg tak best lahhh, mcm pening siket , tp lme2 tuh oke la kot,

February 20, 2012 at 11:36 PM

seriously reena tak suka...menyampah btoi..

February 21, 2012 at 12:15 AM

nasib la..malas guna new blogger interface sebab susah2 jep nak tukar..haha

February 21, 2012 at 12:51 AM

dia ileww kot..hikhik.

February 21, 2012 at 1:46 AM

kita pun windu kat Perishw Leptewn juga~~(tutup-tutup muka)

February 21, 2012 at 3:12 AM

sye pon tapaahm guna new interface to.. slalu tyka blk gi old one.. awak klik kat button cam roda gerigi tue..bila hala mouse dia tulis blogger option ngeh ngeh senang sket wat keja ngan yg lama kan kan..

February 21, 2012 at 12:11 PM

tak de lah gila, sewel je... mgkin dia nak upgrade seervice dia kot kan hehe

February 21, 2012 at 12:14 PM

hamboi,blogger trkenal la katakan..sedare paris hilton..hehe
ilek2,bw slow2..er,cik x tukar pon dashboard bru..huhu

February 21, 2012 at 3:54 PM

ko yg pakai bokben..saje nak salahkan org lain, mcm ko salahkan aku curik seliper jamban ko sedangkan aku berak dlm umah

February 21, 2012 at 10:57 PM

oic..besernye mende baru bukan nk menyusahkan tapi perlukn masa utk kite beser2 gunakan..


xila kuat mcm raksasa? omg!..yakx2..firex2 *bajet otomen...hahaha LOL

February 21, 2012 at 11:04 PM

penah pakai sehari je blogger interface.lpas tu tukaq balik..tak best

February 21, 2012 at 11:08 PM

xsuka yang baru tu.. setia guna yang lama.. huhu

February 21, 2012 at 11:49 PM

amboi thp busy dieee.. hehe

February 22, 2012 at 12:16 AM

masih pakai yg lama tak suka yg baru tu...huhu

kuat macam raksasa eh?aummmmm...hihi

February 22, 2012 at 3:32 AM

kayuh pelan2,jgn kelam kabut..

#pentingkan yang mana dulu lagi penting tau...

February 22, 2012 at 5:11 AM

mungkin kesan laptop r destop kot...huhuh

sometime camtu..

February 22, 2012 at 7:01 AM

ooo.pkai yg baru...tak suka :( mcm tak best je..pening ha =.=''

February 22, 2012 at 3:48 PM

ok wat interface baru hehe

xila ketawa mcm raksasa haha

February 22, 2012 at 5:10 PM

bole tukar semula ke yg lama kan?

BTW, do you love bags??

Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!Bags! Bags!Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!

Feel free to visit us at http://thepuffyclouds.blogspot.com All below RM 50!!! ^.^

Find us on Fb : The Puffy Clouds

February 23, 2012 at 1:18 PM

pakai yg lama..tak suka yg baru! huhu

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!