February 26, 2012

Menghargai Alam - Perangai Semulajadi

Assalammualaikum,


most love, ipoh, lost world of tambun, Gunung Bubu di Perak, go green



Dulu dok kutuk-kutuk dalam entry [Ipoh Tak Maju-Maju]. Sekarang sudah sayang maa sama Ipoh. Kutuk pon bukan dapat apa. Walaupun serius rindu dekat Kolumpo tuh... sob sobs...


Bukan apa, sejak dah bekerjaya nih, barulah dapat explore kawasan-kawasan Ipoh nih. Sebab selalu kena pergi site dan tengah pekan. Haritu pergi kerja pagi-pagi naik motor. Pastu suka sangat dengan pemandangan pagi kat tempat sendiri. Berkabus. Dan terlihat gunung-ganang yang cantek-cantek. Tambun kot.... Pernah naik Gunung Bubu dulu, dan jakun menghargai flora fauna dekat situ. Dok wahh wahh sana sini sorang-sorang. Tapi kena marah sebab daki lambat. Huh.





28 comments

February 26, 2012 at 9:49 PM

cik tikah dok kat perak ini, mne tempat best? bosanlah :(

February 26, 2012 at 9:51 PM

cik tikah jom lost worldjom ^^

February 26, 2012 at 9:56 PM

Gunung Lang tu cantik kan. Teringin nak pi..dulu 2x kena kursus kat Ipoh. seronok! harap kursus akn dtg kena kat Ipoh lagi..sebab dekat nak balik. hehe

February 26, 2012 at 10:02 PM

untunglahhhh boleh dok cakap wow wow wow.

sobs

February 26, 2012 at 10:28 PM

wahhh. macam best je tempat tuu :D

February 26, 2012 at 11:39 PM

haha teringat matrix gopeng pulak.sane memang banyak gile bukit2 gunung2 kn..menggairahkn sunggoh bukit2 ni..haha

February 27, 2012 at 12:39 AM

tak pernah jalan2 kat ipoh lagi..hoho

February 27, 2012 at 1:34 AM

waaa...bestnya..teringin nak g :( entah bila pon tak tau la blh g...hohoho

February 27, 2012 at 1:35 AM

waaaaaaaaaaa
tersangat la suka view mcm nih!
relax jk~

February 27, 2012 at 1:38 AM

gunung lang pun best... tp kena bayar pulak nak masuk sana. eheh...

February 27, 2012 at 9:36 AM

ajenyer ipoh memang bes le.kacak bergaya.

g siap blink-blink pipi.nanti gua pon pon~so Nganganga...

February 27, 2012 at 11:11 AM

taman rasyidah utama dekat mana?ingatkan lagu semata2..hehe

February 27, 2012 at 12:08 PM

reena dulu stay dekat sana..lama dah tak pergi..mesti banyak perubahan..lagi moden..bukan mundur..

February 27, 2012 at 3:01 PM

tarik nafas, lepas...

tarik... lepas...

uh, lega :)

February 27, 2012 at 4:49 PM

huhu..baru balik dr Perak semalam..bestkan sekali sekala mendaki nie..memang ohsem..penat tapi enjoy

February 27, 2012 at 5:10 PM

wahhh da lme x mendaki gunung..sgt best bl da pai puncak then tgok alam semula jdi..cntik!

February 27, 2012 at 6:55 PM

sye matrik perak dulu.tp x sempat nak jalan2 kat sane.sbb setahun je. :)

February 27, 2012 at 7:58 PM

rindu kat nilai....

February 27, 2012 at 10:32 PM

heee.. perak ade tmpat best ke?? xpenah g jln2 lg.. skdr lalu ja..hehe

February 27, 2012 at 11:59 PM

zam2 alakazam.. dah sampai.. huhu

L tag cik xila..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/segmen-i-love-blogging.html

February 28, 2012 at 8:11 AM

ipih2 mali...xila..bawak la kita jln2 ipoh jgk..huhu

February 28, 2012 at 9:31 AM

lame da tak pegi perak..
rase rindu plak :P

February 28, 2012 at 10:30 AM

pergi la mandi kat lost world of tambun. hihihi

February 28, 2012 at 11:42 AM

bestfren sy tggl kt ipoh huhu..nk kenal keww? :p

February 28, 2012 at 3:23 PM

Ipoh? tak prnh g,, ape yg best stu?

February 28, 2012 at 6:48 PM

ngaaaaa.. wa yg bru ade lesen L ni pong msih berkurung.. uuuuuhhh sadisss

February 28, 2012 at 8:23 PM

Dok wahh wahh sana sini sorang-sorang. Tapi kena marah sebab daki lambat. Huh.<-----sgt lucu disini!!!


*senyum yg byk*

February 29, 2012 at 10:53 PM

ipoh??? wahh i like it too,,,

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!