April 27, 2012

#TwtUpIpoh jom!

Assalammualaikum,


Dah kahwin ke belum? #desperate


Korang tak main twitter ke pada zaman yang serba moden nih? Rugi-rugi. *Geleng-geleng kepala. Sesungguhnya orang yang rugi itu adalah orang yang tak main twitter. Tipu je... Cepat sangat melatah tau..


Pada yang kaki twitter ataupun tahulah apa itu twitter, pasti familiar dengan simbol hashtag kan (#). Haruslah....(sambil gesel-gesel kuku). So haruslah juga ada perjumpaan sesama komuniti twitter seluruh Malaysia kan. Bagus betol sape yang organize big event macam nih. Kalau aku dah lama serabut kepala... Buat semak je..


Konklusinya, 28 April (esok), twitterjaya adakan #TwtUpIpoh di Ipoh, Perak! (yay Ipoh!). Tak dapat pergi sebab kerja, dan sebab tak ada gang, sebab kecelaruan maklumat, dan jugak takde status retis...(sobs) So, pergi jom heboh sudah...



#TwtUpIpoh teaser 





Ps :: Follow kita kat twitter sudah...@xilaRISTON. 




17 comments

April 27, 2012 at 10:44 PM

Dok ipohkah

jauh

April 27, 2012 at 10:50 PM

hewhew hewhew. bestnya! tp kannn, sy x penah pulak bminat nk buat twitter tu >.<

April 27, 2012 at 11:18 PM

huhuhu, aku tak pandai twitter cik paris ooi :)

April 28, 2012 at 12:14 AM

hahaha...gaya tulis macam pergi lah kak paris ni..siap promote lg twitter dia..=)

April 28, 2012 at 12:47 AM

Ok, jujur. Sy takde Twitter. Seriously. (=___=)
Dan sy pening kpala bca Twitter org. Kureng fhm smua, wakaka! Apapun, event? Pergh, siap Twitter event lg. Nmpk bnar la impak maksima dia, haha!

April 28, 2012 at 1:41 AM

gua tak main tweetr pun. sobs..

April 28, 2012 at 7:31 AM

kawan cik tikah pergi. hoho.. follow lah kita gak kat twiiter. @areteacar

April 28, 2012 at 8:12 AM

saya tak ada twitter.. hahaha sadis betul.. ketinggalan zaman..


p/s :: haha, jeles ek sb x ada nama.. orite, nti saya tambah lagi satu list.. ambil lah award tu ek.. ^_~

April 28, 2012 at 9:59 AM

ipoh u...rindu ipoh :D

April 28, 2012 at 2:42 PM

aku tak duk ipoh..kemain yer warga ipoh..haha

April 28, 2012 at 5:08 PM

dah lama dah folo awak..

April 29, 2012 at 12:06 PM

dh lama buat twitter
tp xreti guna pun

hahaha

April 29, 2012 at 7:01 PM

wahhh best gilerr!! siap teaser lagi.. ktaorg kat kuching pun ada buat hari tu.. ehhe.. tp masa tu sy xsempat join.. tu yg nyesal tu.. xper.. taun ni ada lagi hehe..

April 30, 2012 at 4:13 AM

wehhh ko duduk ipohhh ehhh? hahaha sabtu ritu aku g ipoh kot. beli buku.

April 30, 2012 at 6:56 AM

yang ni jeles ><

selalu je kt pantai barat. kat pantai timur tak nak pulak buat. ishh

April 30, 2012 at 12:24 PM

<<<<<<---------kuno...haha...ta de twitter.

May 3, 2012 at 9:30 AM

x minat twiter sbb mcm sunyi jek kat situ... x ada kwn pon kat situ

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!