December 12, 2012

Ayuh! Bantu Gaza,Palestine! Bagaimana?

Assalammualaikum,


SUMBER

Sumbangan BERMULA dari : 21 November 2012 hingga 12 Dis 2012

Kepada yang sudah memberi sumbangan anda hanya perlu inform Yuyu Ali (Nur Maizatul Idayu Mazlan) 0145090549 dan Nabiel Faan (Nabil Farkhan Radzuan) 0132638515 untuk GBS dan MK Syahir 0132757252 untuk Group Apakah samada secara PM di facebook mahupun mesej/hubungi no. telefon yang tertera untuk memudahkan urusan sumbangan.






Ps :: Niat kami sebagai satu komuniti blog hanya untuk membantu palestine. Ini merupakan salah satu medium untuk membuka mata anda-anda semua untuk turut rasa membantu saudara kita di Gaza, Palestine. Kindly pls spreads our love. #PrayForGaza


27 comments

November 22, 2012 at 9:08 PM

postingan bagus yang sangat menarik dan bermanfaat
salam sukses

November 22, 2012 at 9:41 PM

doakan saudara kita di sana .. bantu seikhlas yang mampu , In Sha Allah .. :)

November 22, 2012 at 9:43 PM

bgsla ramai da share kan

November 22, 2012 at 9:51 PM

thankz zila share kan :) banner tu copy url code dia dan tempek dalam HTML code/JavaScript :)

November 22, 2012 at 9:59 PM

sudah sumbang...seberapa boleh...nanti dapat gaji.god willing,bagi lagi...
tapi dari sumber lain la yang medium saluran tu... :)

divided we fall, united we stand!

November 23, 2012 at 12:09 AM

Sedikit dengan ikhlas in sha Allah besar ganjarannya :)

November 23, 2012 at 9:33 AM

sama-sama kita membantu....

November 23, 2012 at 10:49 AM

Semuga umat Islam di seluruh dunia dilindungi Allah SWT.

November 23, 2012 at 11:52 AM

just pray for them. umat Islam bersatu. itu yang yahudi takutkan sebenarnya

November 23, 2012 at 12:59 PM

tadak apa nak bagi . cuma doa :(

November 23, 2012 at 1:57 PM

akan wa derma lepas ptptn masuk..sobbs

November 23, 2012 at 6:16 PM

YA ALLAH ,Engkau berikanlah mereka kekuatan kepada umat islam disana supaya mereka kuat untuk mentang kafir yang laknat !!

November 25, 2012 at 2:13 PM

semoga nanti wang tabungan boleh bantu mereka serba sedikit :)

November 27, 2012 at 8:34 PM

boleh add sy kt fb?

November 28, 2012 at 10:56 PM

Alhamdulillah..sama2 kita kongsikan

November 29, 2012 at 3:26 PM

Insyallah.. anyting for gaza..

November 29, 2012 at 8:24 PM

ya, semua boleh mmbantu semuanya

November 29, 2012 at 9:02 PM

sama2 kita membantu mereka ye awak yang comel..hehehe :)

November 29, 2012 at 11:10 PM

bagus iniseatif ni..

December 2, 2012 at 1:19 AM

amin..gaza dah free now bantuan tuk kite pulihkn khdpan mereka yg dah hncur lebur gara2 israel!

December 3, 2012 at 11:10 PM

sama2 kita tlg mana yg patut...

December 4, 2012 at 12:01 PM

nice

http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

December 6, 2012 at 12:57 PM

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

December 8, 2012 at 2:04 AM

err klu dh sumbang nk kena inform ke?

December 9, 2012 at 2:50 PM

In Shaa Allah, sama sama kita doakan utk mereka supaya aman semula~

December 10, 2012 at 3:44 PM

sgt murni usaha ini...

sama2 kita membantu...

December 13, 2012 at 11:25 AM



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!