December 13, 2012

1MYID Domain Blog dot.my Percuma Untuk 1500 Blogger Terawal

Assalammualaikum,

1MYID domain blog dot.my percuma diagihkan untuk 1500 blogger pertama dibawah pendaftaran cik blogger coklateyes.my. sebelum 25 Disember 2012!

Apa itu domain? 
Domain ialah nama alamat blog anda. Macam saya punya : www.zilamanaf.com. Haa gitu.. Saje je gedik nak bertukar kepada dot.my pulak. Memang ada cita-cita dan niat disitu. Ingat nak tukar awal tahun depan tapi memandangkan Coklateyes dah promote gitu apa lagi sambar lah kan... Kalau nak lebih lanjut pasal domain sila [kesini].

Baru je daftar untuk rebut domain dot my dari blog coklateyes. Kalau rasa-rasa nak sama terus lah ke [step 1] untuk chek availaibity nama blog pilihan korang. Contoh: www.zilacomel.my. Ahak-ahak. Lepas tuh ke [step 2] untuk pengesahan email. Dan step ke tiga, tunggula approval dari tuan blog dan admin ya.


 Jangan ragu-ragu lagi sebab projek nih dibawah MOSTI gitu..


Oh yeahhh. Thank you chuol baca blog ai... Ahakkkk




Ps :: Jom join pencarian blog untuk autopublish suterkasih yann pulak..


27 comments

December 13, 2012 at 1:31 PM

dah banyak ketinggalan pasal blog. ohmaiii

December 13, 2012 at 1:32 PM

ade bayaran ke uol?hihi


:D

December 13, 2012 at 1:43 PM

name pn pecume chuoll...~

December 13, 2012 at 1:54 PM

Tempoh domain ni berapa tahun..?mcm menarik je..

December 13, 2012 at 2:05 PM

satu tahun...lepastu pasal renew leh tnya blogger coklateyes.my oke..

December 13, 2012 at 2:20 PM

terfikir nk join jgk..tp msh berfikir2..emmm :)

December 13, 2012 at 2:35 PM

Dah join...


huhu..

December 13, 2012 at 2:42 PM

Sudah register 2 hari lepas...Cuma taktau nak pakai camne..Heeee

December 13, 2012 at 2:53 PM

saya dh register ^_^

December 13, 2012 at 3:27 PM

oh hoiiii...

oh my oh my...bestx2 nak join jugaklah...

terima kasih iyer mak cik zila..kelas ko zila...hehehe..!!!

December 13, 2012 at 3:43 PM

nak try gak la..;)

December 13, 2012 at 3:43 PM

byk nyer tawaran sampai 1500...

December 13, 2012 at 3:49 PM

dah regiter pagi tadi..masih tunggu diorg approve..brape lame ek mase nak approve tu??

December 13, 2012 at 4:00 PM

errr tu kalu tnya admin lah ehhh hohoho

December 13, 2012 at 6:19 PM

gudlak xila comel.ahak hak :-P

December 13, 2012 at 6:37 PM

kita pun dah daftar. harap semua ok :)

December 13, 2012 at 7:21 PM

skg neh ramai yg nak bg domain free .. naik betul rakan blogger kita neh kan ..

December 13, 2012 at 9:29 PM

KAK BUI LOM TERBUKA HATI LAGI NAK TUKAR..HUHU

December 13, 2012 at 10:01 PM

wahh..cam nakk jee ngee

December 13, 2012 at 10:11 PM

dah daftar jugak ! :))

December 14, 2012 at 3:01 AM

wah, bestnya :)

December 14, 2012 at 3:47 AM

Dah daftar dah :)

December 14, 2012 at 9:23 AM

wahhh bestnya tp sayangnya mak dah beli domain 3 tahun lg br hbs.. kalau tak mak pon nak jugakkkkkk huhuhu

December 14, 2012 at 1:56 PM

Wah..dot my la nanti ^^

December 14, 2012 at 5:57 PM

sy dh brjya transfer blog bru sy ke [dot] my td :))

December 15, 2012 at 9:42 AM

tak mo join lah nak bagi peluang kat orang lain pulak dapat.. sebab kita dah dapat dot com. boleh cam tu? hahaha

December 15, 2012 at 1:09 PM

dah joint n dh dapat gak :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!