January 30, 2013

Wasiat : Bertukar Alamat Blog !

Assalammualaikum orang-orang kampung,

www.dearxila.my. Ya itulah alamat baru blog nih. Masalah pemparitan blog berdotmain dot my telah pon selesai. Alhamdulillah. Semoga tiada kesulitan yang dihadapi oleh pengguna-pengguna domain dot my di masa hadapan kelak. Cuak seh. PV turun, effect kat CPUV, pembaca-pembaca setia menangis bila blog nih tak dapat dibaca. Har har (lawak hambar)

Mulai sekarang blog nih akan bertukar ke www.dearxila.my.

Tapi buat masa sekarang tak tukar lagi sebab nak bagi notis nih dulu. Dulu masa tukar ke dot com dan dot my, pasaipa tatau entry terbaru tak dapat dibaca di dashboard. Kat bloglist pon tak berupdate. Dah empunya blog pon tak dapat update, apatah lagi orang-orang kampung den. Tu pasaila update entry nih. Nak tukar esoklah. Ke malam kang..? Em Em...

Eh konfiuslah. Den memang lemah tang setting domain bagai nih,. Asyik mintak tolong orang, bagi ticket je... Harap lepaih nih takdelah yang error mane-mane. Kbai.





14 comments

January 30, 2013 at 4:39 PM

mcm susah je tukar domain...

January 30, 2013 at 4:42 PM

@Rapunzeel Cikilolo idakler....cuma aku suka tekan bukan ahakkk

January 30, 2013 at 5:07 PM

Baik ketua kampung..hehehe..nak set balik..masukkan domain dot my je..tak payah masuk cname tu semua.dah ada kan..

-nieza still dengan dot com..serik bai!>.<

January 30, 2013 at 6:27 PM

aku baru td tukar ke blogspot. so nak kena tukar ke dot my balik la nie yer.. T_T

January 30, 2013 at 7:17 PM

hehe..pttla..bila buka xtukor pon lgi..rupanya pemberitahuan..

ok noted :)

January 30, 2013 at 8:03 PM

sana sini berbicarakan mengenai alamat blog ni

January 30, 2013 at 8:17 PM

@Nieyxzha Hassan ok tok mudim. nak dot com tp tp tp...(isi tempat kosong)

January 30, 2013 at 8:18 PM

@hafiz hafizol aah sila usulkan hal ni ke mahkamah sesyen ;p

January 30, 2013 at 8:18 PM

@LYAfrina bagus pn sri..

January 30, 2013 at 8:19 PM

@iAmCekbolat itulah marketing namanya...

January 30, 2013 at 8:50 PM

nseb baik dh bg wasiat awal2..nti lau xleh bkk, ct tukar url tu :D

January 30, 2013 at 9:25 PM

ooh ingatkan pengumuman nak kembali ke blogspot td...ketinggalan ai ni zila...huhu

January 30, 2013 at 9:43 PM

@Rapunzeel Cikilolo
tingin gak nk tukar, tapi kan...errr xpandai sgt blog2 ni..tmplate pon xsiap2..huhu

February 1, 2013 at 7:36 PM

Setakat ni, belum ada cita2 nak tukar domain. Guna blogspot je cukup kut. Entry pun cam takde menafaat je. Hehehe. Zila takpe, rajen update. Memang pembaca akan menanges bila tak dapat baca blog ni. Lawak hambar disokong :P

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!