February 2, 2013

Korang Kenal Pengomen Setia Blog Korang?

Assalammmualaikum geng,

Korang kenal ke dengan pembaca dan pengomen setia blog korang? Haah korang? (kepit kuku). Bagi saya, saya rasa...saya kenal! Saya kenal sayang saya! Heheh. Rata-ratanya kalau blogger yang selalu komen blog kita nih, kita juga rajin komen ke blog mereka. Itulah harmoninya dunia blog. Mengeratkan silaturahim di alam maya dengan hanya berbalas komen. (eh?)

Ayuh kita saksikan carta 10 top pengomen tegar blog ini setakat hari ini. Terima kasih daun keladi, rajin-rajin tau datang lagi. Kami akan gantikan nama mereka nih dengan nama artis. Kelas gitu. Supaya hangpa yang lain pergi terjah dan kenal pasti identiti mereka sendiri ok..




1) Liyana  Jasmay
Blogger nih memang kaki komen paling dasyat pernah wujud atas bumi nih. Kat mana-mana blog yang lain mesti ada dia. Wa suspect lu akak. Akak nih campuran darah alien agaknya kan kan. Ai confirm yang dia nih kalo ngadap blog orang, siap bawak sekali cekedis.. kan? Cara dia komen macam dah boleh buat entry mahupun sajak. Sastera..sastera..

2) Zamani Slam
Nilah retis blog sensasi terkini. Kacak dan digilai ramai. Suara kelas macam Zamani Slam. Entah-entah dialah bakal adik ipar Zamani Slam. Eh?? Dia nih memang kemana-mana ade je kat blog orang lain. Bagus betul. Fofular gitu. Nak sign lekaih pi jenguk blog dia...noh..


3) Ziana Zain
Dia ni orang Perak yop. Bride to be. Atototo. Semoga semuanya berjalan dengan lancar ya. Jangan lupa jemput-jemput. Ate teringenn bebenor makan nasi minyak. Ada lauk pecal tak nanti? Keh keh.


4) Misha Omar
Kita orang sama baya. Tak pe, ai bagi peluang kat you kahwin dulu. Minah nih minat gile dengan katak. Nak aje bagi katak puru besar yang real punya bagi kat dia. Nak test tahap sayangnya dia pada katak.Tapi kita sama hijau! Yay seppp!


5) Hafiz AF
Ni lah dia blog ala-ala blog err blog hiburan sensasi hits masa kini. Asyik lirik lagu je kau kan bila takde idea kan kan. Tapi okla blog dia. Student lagi.. Kalau nak gi ngundi Bintang Paling Popular, pergi tanya dia eh cara-cara penyertaan. Hehe


6) Rapunzel with a long hair
Blog budak nih, asal masuk je mesti pasal kejaya dan juga tungannya. Jelesh sangat tau. Haha. Dia nih pon sama nampak je kat kotak komen blogger-blogger lain. Baguih. Keep it up. Blogger bride to be juga. Jangan ganggu haa


7) Shilla Amzah
Ni lagi sorang. Blogger ala-ala hiburan sensasi hits masa kini juga. Tapi dia ada juga update randomly pasal tips, personal life etc. Kita orang sebaya...dan blog dia kaler oren. Wah jelesh disitu.


8) Hermantino
Lahh sebenarnya baru perasaan yang dia nih lelaki. Ngeh. Ingatkan selama nih perempuan? Sebenarnya secara jujur baru perasan blogger nih masa ada problem dot my dulu. Tapi sebelum tuh selalu gak drop komen kat blog dia... Cayok-cayok.


9) Catwoman
Blog adik nih memey meletops gak lah. Kecik-kecik lagi dah jadi blogger yang berjaya. Huhu. Sekarang dia tengah busy pasal study, tu yang jarang update. Utamakan pelajaran dulu oke!!


10) Permaisuri Chomel
Dan yang terakhir adalah permaisuri chomel!! Ok nih memang nama blog dia yang betul. Tenang je bila pi blog dia. Ada zikir terapi jiwa. Blog dia bertambah comel. Sweet-sweet pink gitu. Saya suka, saya suka.




Nih hanyalah review kecil-kecilan je untuk kamu-kamu yang rajin komen ke sini. Nak trace pembaca setia susah ler pulak kan. Terima kasih buat semua pembaca juga. Semoga kekal setia dengan dunia blogging ya? Pinky promish...xoxo.



:D Publish!

Ps :: Bajet Lisa Surihani pulak...hoho


24 comments

February 2, 2013 at 4:17 PM

kenal jugak la, tp xramai sgt.biase la polower pon sikit jerk :)

February 2, 2013 at 4:40 PM

best ada pengomen yg setiakan. makin hari makin bertambah tu yg seronoknya

February 2, 2013 at 5:00 PM

bagi nama samaran tak boleh blah.. kehkehkeh..

February 2, 2013 at 5:27 PM

remy paling suka zamani tu.......kebanggan remy sejak dulu...... jejaka paling kacak abad ini.....

February 2, 2013 at 5:56 PM

Tak pepasal jadik Liyana Jasmay. Haish! I ngah bz nak kawen ni taw. Jangan kacaw okeyyy! :P

Camne leh jadik pengomen paling tegar kat sini ni? Cam tak caye je. Takde la banyak blog pun akak komen. Jangan memandai. Blog kekawan je. Heheh! Akak memang sambil2 komen sambil2 buat entry. Tu yg blog sendiri terabai. Hakhakhak!

*Jgn lupa baca dgn nada syair :P

February 2, 2013 at 5:57 PM

wakakak....semua dah jadi artis ye....wah selama ni zila ingat ai pompuan ek..? patutlah la ai ayat u tak layan...huhu :P

February 2, 2013 at 6:18 PM

hahahaha. hidup aku dengan kerjaya dan tunang je. tu pun sebab tunang keje sama dengan aku.

forever alone la katakan... kikiki

paris, hadiah mane?

February 2, 2013 at 6:37 PM

alaa fyqa baru active balik kt blog ni.. so xkenal lg spe pengomen tegar hehe

February 2, 2013 at 9:44 PM

sume name retiss tue...

sya sihat bha......

February 2, 2013 at 9:47 PM

komeng komeng ;p

February 2, 2013 at 9:49 PM

@Harith Iskandar itu bukan alasan haghis -kata lisa ;p

February 2, 2013 at 9:49 PM

@nik ros alhamdulillah...semoga penulisan kita semua bermanfaat ececehh

February 2, 2013 at 9:50 PM

@Hanamiko Sakura haa psikology2...

February 2, 2013 at 9:50 PM

@Remy hazza aikk zamani real ke olok2? haaa

February 2, 2013 at 9:51 PM

@Liyaa Mf sah alien! hello LJ, i suka tau retis dtg sini...

February 2, 2013 at 9:52 PM

@Rapunzeel Cikilolo tggu hang kawen la itupun klo berjemput ;p

February 2, 2013 at 10:30 PM

nama artis ct ape la ye...hehehe..
ct knl jugk dorg, tp knl kt alam maya gini2 je lah..xprnah jupe lg..tu pon sbb dorg ada kt bloglist..hehe

February 2, 2013 at 10:44 PM

Huih....nama retis tu....eekekeke...jap nk p terjah semua blog tu.....

February 2, 2013 at 11:09 PM

kreatif2... herman tino yg real tu sebelah umah kakak nealopah yer. tq sudi singgah blog sy.

February 2, 2013 at 11:46 PM

tak memasal gua jadi misha omar.. haha. try lah bagi katak puru gua terima seadanya.. nanti gua boleh masak sup hantar kat lu xila :P nak tergelak gua tengok nama sengsorang kat sini retis kemain semua.

February 3, 2013 at 3:43 AM

wow retis weyh pengomen dia !!! hehe. anis mungkin akan jadi penggomen setia akan datang ;) in shaa ALLAH :D

February 3, 2013 at 3:36 PM

x de to4 free ka untuk pengomen tegar ??? wakakakaka

February 5, 2013 at 10:05 AM

rajin plk si liyana jasmay nk comment.. rpa2nya liyaa mf tu.. hihihi

February 6, 2013 at 9:04 PM

hadiah berupa dating di klcc ke apa ni??hahaha :P

terima kasih tau awak :)

saya hargai sangat2.. rasa nak nangis je ni.haha

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!