February 9, 2013

Live Life to The Fullest !

Assalammualaikum,

Baru lepas habih tengok Korean drama, 'Scent of woman'. Lakonan Sam soon (Heroin My Lovely sam soon) dengan Goh Chan (Hero My Girl). Nama sebenar tak tahu. Harap dapat Google sendirik okeh..huhuh

Drama nih mengisahkan heroin yang bakal menemui ajal akibat kanser dan ditakdirkan jatuh cinta dengan Pengarah Syarikat terkenal.. Alololo nak jatuh cinta dengan pengarah jugak (ngeee). Tipikal drama Korea kan. Wanita miskin jatuh cinta dengan lelaki kaya yang ego. Lepas tu happy ending.. Tau sangat dah..




Suka cerita nih sebab ada feveret hero dan heroin. Cerita start dari part sengal-nangis-syahdu-nangis-sweet-fighting. Senang je review kan. Mesej yang disampaikan ialah hargai diri, nyawa, kehidupan dan orang disekeliling anda, be happy and always be a kind heart person oke! =)




Ps :: Tade mood tapi terupdate jugak..haa acane tu?


21 comments

February 9, 2013 at 9:05 AM

oohh..my goh chan..hehe..hmm..sdih pulak bace snopsis dy..agk2 heroin dy mati x kat ending tu??

February 9, 2013 at 9:27 AM

minat cerita korea ye

February 9, 2013 at 9:39 AM

omagad layan cerita korea jugak eh? hehe sepp! ;)

February 9, 2013 at 1:33 PM

Tak pernah layan drama Korea...

February 9, 2013 at 1:57 PM

@miLa sume cite kdrama happy ending je..huhu

February 9, 2013 at 1:57 PM

@the malay male minat cite yg best2 je

February 9, 2013 at 1:57 PM

@Hanida Moss ofkossss kalo besttt ;p

February 9, 2013 at 2:31 PM

tapi cerita korea ni sweet dia sweet sangat2.. hahaa..

February 9, 2013 at 3:04 PM

yeah , *sep sikit :) sama lah fav kite ^^ hee

February 9, 2013 at 3:24 PM

drama?

ala lame la nak khatam kalo drama...

February 9, 2013 at 3:30 PM

cte korea mmg best . terasa mcm nk tgk plak . :P eh jom join : http://shiydaaqma.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

February 9, 2013 at 4:37 PM

uikna pesal teda mood ni..jom2 ikut nnti sya banje eksrim? mo? hehehe

February 9, 2013 at 5:13 PM

EWAHHHH ! suka ek tgk korea . mun jarang tgk . hehe . kalau mak mun tgk , baru mun tgk .

February 9, 2013 at 5:49 PM

layan juga ye hehehe

February 9, 2013 at 10:02 PM

hah? samalah kita..baru sudah layan city hunter 3 hari lepas. tengok dekat tibi macam best, hehe...

February 10, 2013 at 1:25 AM

jalan citer drama/movie korea memey senang dijangka mcam citer melayu jugak. tp bezanya heronyalah hensem ke dak hahaha hehehe

February 10, 2013 at 1:36 AM

waa...dh lme nk tgk cter ni tp xtgk2 lg...nk amik ngan kwn la nti..

February 10, 2013 at 2:58 AM

Hehe..layan kdrama juga rupanya. Cerita ni dah lama kan, saya tengok gitu2 je sebab bagi saya tak best.hehe..walaupun ada lee dong wook yang dulunya saya minat. Skrg tak dah..tukar yang lain pula..hee.

February 10, 2013 at 12:24 PM

tipikal...tapi tetap ramai yg menontonnya kan...he3...depa bukan tgk cerita...tapi suka tgk pelakon tu......

February 10, 2013 at 5:50 PM

bila awk dah jadi penulis retis esok, sila jgn buat citer mcm korea ye xila....bosan semua nak sweet aje...nak mati pon dapat pakwe hensem dan kaya raya...haishh...

February 10, 2013 at 10:24 PM

semangatnya dia.. eheheh :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!