February 4, 2013

Pemilik Tudung People Yang Cun

Assalammualaikum,


Tudung People. Tudung Orang. Anda bila nak bertudung? Hehe.

Wanita Islam sudah diajar sejak kecil bahawa menutup aurat adalah wajib. Tapi kenapa perlu memberi seribu alasan untuk ingkar? Terlalu banyak halangan luaran dan dalaman mungkin. Kita tak perlu menghukum. Islamkan bersifat toleransi. Didik secara berhemah, kasih sayang, damai, etc etc...

Banyak pulak membebel. Dijadikan ceghita nya pon, saya ada seorang kawan yang free hair. Saya ingat nak hadiahkan dia sehelai tudung sempena hari lahirnya. Ok tak? Ke nanti dia anggap macam kita perli dia? Help me....

bcoz i care, tudung people, pemilik tudung people, tudung people online, owner tudung people, pemilik tudung people yang cun
Pemilik Tudung People Yang Cun

Suka tengok owner butik online Tudung People nih. Wanita yang paling cantik pernah saya lihat. Sumpah. Suka tengok ekpresi muka dia. Like fan page Tudung People pon sebab nak tengok dia je. Hihi. Koleksi Tudung People semua labuh-labuh. Sesuai lah untuk mereka yang berniat untuk bertudung. 

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Tudung People di :


Ps :: Ini bukan iklan berbayar ok. Khidmat masyarakat. :D


13 comments

February 4, 2013 at 11:29 AM

haritu sy ada kasi hadiah tudung kat kawan sy yg x bertudung. lepas pada tu, dia terus bertudung taww :)

February 4, 2013 at 12:06 PM

mmg cantik !! :)

February 4, 2013 at 12:44 PM

cantik

February 4, 2013 at 1:12 PM

err, cer kasi selendang.. tak dela rasa perli memperli ni.. hehe,

btw, saya pernah jumpa owner tudung people tu.. pestime jumpa dah jatuh hati.. pewit.. kehkehkeh, tudung2 dia pun best gak, tak jarang dan labuh :D dan yang paling penting, suka tengok tutor tudung yang dia buat ,

February 4, 2013 at 1:23 PM

memg cntik....

cubit2 sayang u mobile

February 4, 2013 at 1:49 PM

semalam baru tengok kat entri jameela kalau tak silap..comei owner dia ^^

February 4, 2013 at 2:05 PM

Bleh jer.. Bg jer tudung tu.. 1 ari mesti akan pakai pnya.. In Sya Allah.. :)

February 4, 2013 at 4:39 PM

teruskan je niat awak untuk bagi hadiah tudung tu. hihi

February 4, 2013 at 5:24 PM

niat kita senanya sama beb. gua like pesbuk page dia pun sebab nak tengok muka dia. subhanallah comel :)

February 4, 2013 at 6:55 PM

dia cantik..

February 4, 2013 at 8:43 PM

mungkin dia sdikit trasa tp buat xthu je lah...klau rapat ngan dia, mgkin dia xtrasa sgt..hihi..

*boleh pulak like fanpage smata2 nk tgk tuannya..haha..tp mmg comey pon :D

February 5, 2013 at 4:22 PM

cantik2.

February 7, 2013 at 2:11 AM

ai baru first time tgk ni tapi dah terus terpikat dgn tuan punya butik...:P

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!