February 4, 2013

Minggu Akhir Setia Hujung Nyawa (Episod 25-28)

Assalammualaikum,

Drama Setia Hujung Nyawa bakal ke episod akhir. Episod kemuncak sudah. Minggu ni ada 4 episod je lagi. Episod 25 hingga 28. Semua dah tahu kan yang Setia Hujung Nyawa berakhir dengan happy ending...hehe terpecah rahsia pulak.



 
Takde lah berapa suka sangat dengan drama nih. Cuma tertarik dengan watak Erniza lakonan Sherry Ibrahim. Ai minat dia you. Huhuhu. Tak pernah baca pun novel Setia Hujung Nyawa nih. Review drama dan novel nih dari Google je. Tertarik dengan jalan cerita yang berbeza antara novel dan drama Setia Hujung Nyawa. Tengok tv lah best. Berdebor...

Tengok preview minggu akhir Setia Hujung Nyawa kat tv macam kelakar bila Ersalina menyamar jadi perempuan tua semata-mata nak jumpa dengan Zain. 



Ps :: Untuk makluman, saya tengok je semua drama tv3 setiap jam 7malam. Yang lain habiskan masa depan laptop gitu... Weee ;p


17 comments

February 4, 2013 at 6:30 PM

kak novel xde ok ersalina menyamar jd pompuan tua gitu... hehehehe ...

February 4, 2013 at 8:56 PM

@hafiz hafizol dlm tv lg berbaloi kan....huhu

February 4, 2013 at 10:06 PM

Xtgk sgt...minggu nie dok kl lg lerr xsmpat tgk....google online jerr la nk tgk ending nnti....hehehe....

February 4, 2013 at 10:07 PM

ok fine i love n.senrose !!!!

jgn ko jeles bha....kihkihkih

February 4, 2013 at 10:15 PM

tak sabar nak tggu last episod.
hehe.
cte yg bakal gnti cte ni kol 7 pn mcm best je

February 4, 2013 at 10:40 PM

@HeNRieTTa JoSe pon boley...janji dapat tgok jugak annn :)

February 4, 2013 at 10:41 PM

@Uchi kay-f @hmad konpius sudah adik badik senrose nih.. gamaknya semua 7beradik dia retis agaknya nnti. leh buat drama 7org kerdil ;p

February 4, 2013 at 10:42 PM

@mieza eh?? entahlah tgok je rasanya setiap kali pukui 7 ;p

February 5, 2013 at 3:18 AM

aku pun tak berapa minat.

mula-mula minat. ni akhir2 rasa biase je la pulak...

February 5, 2013 at 11:57 AM

jarang tgk..alih-alih dh nk habis..hehehe

February 5, 2013 at 12:15 PM

mak aku sibuk kata geraammm.. gerammmm.

tapi tengok gak!

darah tinggi pon sama naik.nasib la minggu akhir dah

February 5, 2013 at 6:21 PM

X sabar nak tngok penghabisan citer nie...
Maklumlah..., novel dia x baca lg. Hehee!

February 5, 2013 at 11:05 PM

Pernah baca novelnya dulu tapi tak pernah berkesempatan menontonnya lagi..

February 6, 2013 at 1:58 AM

@xila dot sume santik2 tue...

February 6, 2013 at 1:59 AM

@xila dotwow 7 beradik...? aritu terpsn akak dia pun cun jugak tue..sebijik mcm nadia

February 6, 2013 at 9:11 AM

tak sabar tunggu esok.hehe

February 6, 2013 at 2:56 PM

novel dengan drama diverted dah. tak sama.

tapi siyes kelako bila jadi dyg senandung tu. hitam betui. hehe..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!