July 13, 2013

Tahniah Kepada Para Pemenang Mencari Ramli Musim ke-2

Assalammualaikum,

Tahniah kepada ketiga-tiga para pemenang Mencari Ramli musim ke dua setelah beberapa minggu bersiaran setiap hari jumaat di TV3. Episod akhir telah pun bersiaran pada 12 Julai 2013 selama 1 jam dari 6.30 hingga 7.30 petang. Korang tengok tak? Kami pon tak tengok sangat sekadar fokus di penghujungnya. Yelah sibuk di dapur. Kekonon... Ngee


Tahniah Kepada Para Pemenang Mencari Ramli Musim ke-2 


Dua pemenang diumumkan melalui pemilihan juri profesional dan seorang pemenang melalui undian penonton. Ada kan kami dok cerita dalam entry yang lepas bagaimana nak mengundi Ramli feveret korang. Ketiga-tiga pemenang akan terbang ke Manchester United Soccer School pakej dengan biasiswa. 

Wah bestnya. Semoga kembali ke Malaysia dengan ilmu dan sharing-sharinglah dengan kawan-kawan yang lain ya hehe. Tahniah lagi sekali kepada semua pemenang Mencari Ramli Musim ke 2 ini.



17 comments

July 13, 2013 at 10:05 PM

adik2 rajin lah tengok mencari-cari ramli ni. kite tak tengok pong. hihii

Salam Ramadhan is singgah sini menabung Trendsetter Online SchaAl Yahya.

http://iskandarx.com/2013/07/12/segmen-bloglist-santai-iskandarx-2013-reloaded/

July 14, 2013 at 9:21 AM

majulah bola sepak Malaysia!

July 14, 2013 at 10:30 AM

woooooo member gua... wowww..

July 14, 2013 at 2:14 PM

tahniah..

July 14, 2013 at 5:40 PM

wahhhh bertuahnya !!! tahniah..sy pon x pernah nonton huhu

July 14, 2013 at 5:40 PM

tak ikut rancangan ni.. tahniah kepada yang menang.. :D

July 14, 2013 at 10:34 PM

tahniah kepada para pemenang..

July 14, 2013 at 10:43 PM

tak penah tau sbb jarang tgk tv.. nanti nak google pasal program ni. mcm best jer

July 15, 2013 at 1:02 AM

tak tengok punn rancangan nieyhh . huhu
btw tahniah pda pemenang :D

July 15, 2013 at 4:10 AM

lah.. dah ada pemenang rupanya??haha. nampak sangat tak ikuti perkembangan semasa dalam negara saya ni.hahaa

July 15, 2013 at 9:05 AM

klo aku kecik lg..nk aku join mencari ramli ni..untung..ley g manchester..hehe

July 15, 2013 at 9:28 AM

ehhhh, dah abis dah ye rancangan ni..huhu

July 15, 2013 at 12:24 PM

SI NIZARRUDDIN TU ANAK BUAH SAYA.. :)

July 15, 2013 at 2:42 PM

seronok la adik2 tu..

July 16, 2013 at 1:34 AM

x pernah tgk rancangan ni . btw , tahnia para pemenangg :)

July 18, 2013 at 10:57 AM

Assalamualaikum. eh dah menang? taniah adik2 semua. heeee

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!