July 23, 2013

Video Obses Minion Despicable Me 2 di Mc'Donalds !

Assalammualaikum,

Video dan bukti warga Malaysia obses patung minion Despicable Me 2 dan sanggup beratur panjang untuk dapatkan set Happy Meal yang percuma minion tu di Mc'Donalds. Katanya Mc'donalds di Kampar. Entah. Kau orang gila minion sehhhh... Takutnya tengok orang gila minion ni. Rasanya doraemon lagi comel kot dari minion ni huhu.
minion, video, despicable me 2, despicable me, comel, cute, kids, toys

Video Obses Minion Despicable Me 2 di Mc'Donalds !



Ni antara video dan bukti, lagi-lagi orang dewasa yang gilakan minion! Ni antara videonya lah. Ada lagi tapi tak berapa best nak share kat sini sebab ada bau-bau racist. Apa pon tak boleh. Ni mesti zaman kanak-kanak kurang kasih sayang ni. Bagi peluang kat kanak-kanak pelishhhh. Hukk.


12 comments

July 23, 2013 at 7:05 PM

macam-macam diaorang ni..

July 23, 2013 at 7:46 PM

senang dipengaruhi kod orang malaysia,,

July 23, 2013 at 10:16 PM

bende tu kalo bela kat rumah.. gembira idop.

July 24, 2013 at 7:23 AM

Salam.

hehe, bau2 racist tu, ak pun pasan ada video2 yg mcmtu.

urmm, betul2 obses ni..kalah bebudak,huhu

July 24, 2013 at 10:47 AM

siyeslyy, sy tak tngok lagi cite ni yg 2.. cuma tngok trailer ja.. haha..

July 24, 2013 at 11:29 AM

tu la....dorg plak lebih lebih...siap gaduh gaduh yang rietta xgemar tu....

July 24, 2013 at 1:41 PM

huhu. mmg dasyat wabak minion ni:P

July 24, 2013 at 1:44 PM

mama sok pagi-pagi pergi mcd. hihi.. dah janji dengan orang mcd tu tadi..

July 24, 2013 at 9:55 PM

hehehehhe mcm2 ,tapi mmg comelkan minion tu :)

July 26, 2013 at 3:03 AM

dunia makin tak dapat dipahami... =="

July 27, 2013 at 6:17 PM

Pelik betul lah. Macam mana boleh jadi macam ini? Fenomena pelik ni Hehe

August 4, 2013 at 4:45 AM

Memang la comel minions ni. Tapi tetibe ade yang mata satu tu. Terus rasa tak comel dah. Betl2, doraemon lagi comel! Hakhak~

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!