October 3, 2013

Status Glitteri Nuffnang Ditarik Balik?

Assalammualaikum,

Baru-baru ni, tapi takdelah baru sangat ken...status glitteri mak jemah disekat oleh Nuffnang dan jadi non-glitteri. Kalau korang dapat non glitteri tuh maknanya korang bukan blogger kesayangan Nuffnang lah hee. Antara punca tak dapat status Glitteri disebabkan curang dengan Nuffnang atau kata formal korang ada add on syarikat pengiklanan lain dalam blog enkorang. Ada paham ka?

Memang mengamuk lah mak jemah kan bila tiba-tiba iols jadi non glitteri. Iols tak pernah curang tau. Setia giler haa. Sekejap mak jemah sekejap iols...Hilang punca sebab lama tak menaip hahah.

Tanpa berfikir panjang terus serang Nuffnang. Ngeee. Hantaq ticket kat depa ja... Tanyalah mengapain iols tak dapat status Gillteri Nuffnang. Sedihhh tauuu. Just checkitout jelah kat conversation bawah ni.





Cepat je Nuffnang reply. Depa kata sebab iolss ada add url blog baru jadinya system kelam kabut sikit. Blog baru? Yupss korang boleh skodeng blog baru kat sini ya. Jemput jenguk :)

Lepas tuh dah jadi Glitteri balik dah...Thanks Nuffnang.

Daaaa~




16 comments

October 3, 2013 at 7:12 PM

Nasib baik dapat balik...hihi

October 3, 2013 at 10:06 PM

BLOG SAPA TU MAKJEMAH OII?? HEHE

October 3, 2013 at 10:51 PM

ok mak jemah...tahniah ya..dah dapat status balik..kita memang tak pernah dapat status tu pun..

October 3, 2013 at 10:59 PM

wah! dah berniaga sudah..bagus2x.

October 3, 2013 at 11:55 PM

nasib baik dpt balik.. lap peluh. hehe

October 4, 2013 at 12:23 AM

Ooo...sebab tmbah blog bru..,.igtkan dh mencurangkan dri....hehehe...

October 4, 2013 at 10:11 AM

Fuhyoooo.. ada blog baru. terjah jap. nak shopping shawl kat sana... Hahahahahahaha =p

October 4, 2013 at 11:20 AM

oh kalau ade blog baru dia jd gini eh :O

October 4, 2013 at 12:53 PM

apa yg best dgn glitteri tu? sy masih tak paham..

October 4, 2013 at 4:07 PM

oh begituu.

October 5, 2013 at 5:16 PM

klau dah dapat balikk ok laa tuhh :)

October 5, 2013 at 7:18 PM

kalo tmbh blog baru, mmg jd camtu,, hehe
nsb bek dpt blk (^___^)

October 7, 2013 at 2:34 PM

hehe....nasib baik dapat balik....mesti berderau kan....hihi

October 16, 2013 at 11:38 PM

hehehhehee.. samalaa macam kita, terus je serang En. Nuff... hehe :)

October 19, 2013 at 9:49 PM

sis dah tak ada status geli2 dari nuffnang dah.sebab dah curang ngan dia..haha

October 26, 2013 at 11:54 AM

eh bukan dah status adikangkatnuff ke? :P

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!