ABOUT ADMIN

Assalammualaikum,

I am Malaysian. *Proud*

Who am I?
Hi you may called me Xila. The owner and part time blogger@writer of Dearxila.my. I am 25 years old. Still young and adorable hehe. Graduated from University Utara Malaysia (UUM), Degree in Accounting (B.Acct Hons). What else? Ask me! Do not hesitate to contact me if you guys any inqueries ok? [Contact Form]



Bila start ada blog?

Start berblogging around 2007 [pls refer this entry]. Pada mulanya saya agak on off dengan blog sehinggalah tibanya tahun ini, mood blogging semakin awesome! Sejak tuh terus rajin dan suka menulis blog.

Selalu tulis tentang apa?
Most of the time, I write about my personal life, current issues, beauty, health, life and blogging tips, short story, review blogs@blogshop, products and any related topics. I write it all honestly from bottom of my heart because I believe my readers will be easy to understands. I really hope so! Geehee

Tak bosan ke menulis?
Ada lah sampai satu tahap tuh rasa cemuih (bosan) sangat. Kalau boring, buatlah hobi kita yang lain. Macam layan youtube pulak ke, menoreh ke, mancing ke. Tapi yang pasti tak akan tinggalkan blog ni sebab hati dah sayangkannn. Walau ombak melanda pun tetap utuh pada blog. Wahh..

Membaca kan jambatan ilmu. Selain add friends, tambah pengetahuan, share experience, atleast hobi yang sihat lah. Dari merempettt kat Jalan Peel tuh ape pekdahnya.

Lagi satu boleh juga menjana pendapatan sampingan melalui pihak iklan [Nuffnang]. Kalau ada atau takde blog pon boleh buat pendapatan melalui facebook dan twitter dengan [Churpchurp] dan [8shared]. Cuma daftar secara percuma saja. Haa gitu...


Social link Blog Dear Xila:


Twitter : @dearxila
Email : kupas_bawang7@yahoo.com


Owh you are not so Malaysian? Can not understand Bahasa Malaysia as well? Kindly please go to www.translate.google.com. Have a nice day ahead yeah. *Wuahhh menangis air mata darah bila dok translate entry ni ke Google. Maafin...

copyright @ Dearxila.my




For more information about blog@blogger, please refer this entry >> [TIPS ASAS BLOG].

Ps :: Salam perkenalan dari saya. Happy reading. ♥ xoxo :D Publish!


1 comment

July 19, 2013 at 6:06 PM

hihihi.. adeh!.. kelakar juga orangnya ni .. salam perkenalan..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!