August 16, 2013

Tolong Like, Sayang ♥

Assalammualaikum,

Tolong awek aku pontianak. Eh bukan, dulu selalu ulang cerita tolong awek aku pontianak tu. Alhamdulillah sekarang dah normal tapi dok ulang Despicable Me 2 pulak. Hahah. 

Sekarang ni tuan puteri saya nak mintak tolong lah. Jarang kan mintak tolong kat korang jadinya rasa nak mintak tolong jugak tak kira. Ngee. Tolong like gambar contest je. Malu tau first time join benda contest like-like gambar ni. Pada mulanya nak join sebab penyertaan terawal dapat rm 5. Terus tanpa pikir banyak songeh sume, hantar penyertaan. Alhamdulillah peserta terawl. Kuikuikui

Contest gambar hot raya ni anjuran blogger Tempoyakz yang suka kentut kat blog orang. Ahchummmm. 

Like gambar ni je... 1 LIKE, 1 ♥.

Memandangkan gambar dalam laptop semua dah terformat, naseb baik ada Facebook! Feeling-feeling sunset. Nak usha gambar apa try la click weiiiihhh. :P


Kalau yang dah like tu bagi la hint oke. Malas nak share kat Facebook peribadi sebab malu lah titew ihik ihik. I will away sepanjang hujung minggu ni sebab beraya. Ada masa nak promote la contest ni... Terima kasih in advanced sebab tolong like bagi yang dah like. ♥

Ps :: Time ni la nak bershayang-shayang ;p


17 comments

August 16, 2013 at 3:08 PM

ala.. fb block.. takpe.. time rehat bebile nanti fifi try tolong like ye..

August 16, 2013 at 3:45 PM

In Shaa Allah nanti saya click yer... Office block FB, he he he...

August 16, 2013 at 3:55 PM

done like ur pic :)..cun2

August 16, 2013 at 4:04 PM

done ! hehehe cantik sunset

August 16, 2013 at 4:04 PM

done ! hehehe cantik sunset

August 16, 2013 at 4:12 PM

owh..like pic contest ea...
InsyaAllah..nti ade mse ya like ea..hehe
gud luck tau ^_^

August 16, 2013 at 8:10 PM

As'salam,
Done :)


nama = Farhana Zin

August 17, 2013 at 9:13 AM

Sayangnya kakak tak ada FB dah sekarang ni... nanti minta anak-anak kakak cuba tolong like ye:)

August 17, 2013 at 12:25 PM

awakkkk dahhhh

:D

August 17, 2013 at 1:28 PM

mama ada join jugak, tapi mama ingat nak tarik balik pic tu sebab ada masalah tertentu.. :(

August 17, 2013 at 1:31 PM

tenkiuuuuu sumerang heee

August 17, 2013 at 3:55 PM

Gud luck...nnti kita mnta tlg org ramai ramai like...sebab rietta sendiri indak ada ac fb....

Psss...dr sarawak! Wah...jeles dah org kampung semesta alam, rietta dpt gelang sarawak....sebenarnya akk senior dh ckp dr sarawak...tpi rietta kata xtaw...sebab setem dr ipoh...thanks yea awk...suka sgt....nk bawak maen dalam semak kejap lgi klu xhujan...

August 17, 2013 at 11:21 PM

done =)

August 18, 2013 at 12:47 AM

done acik like :)

August 18, 2013 at 10:30 AM

ptt la tinggi lain macam ja like. hahahaha...

btw... mcm nk mng je ni.. :D

August 18, 2013 at 8:27 PM

makaceh semurangggg hehe

August 19, 2013 at 1:48 PM

like juga.. :D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!