September 25, 2011

Facebook Timeline Pulak vs Twitter

Assalammualaikum,

facebook, link, ngekngek, timeline facebook


Semua dah maklum Facebook bertambah kemajuan kehadapan dengan aplikasi timeline Facebook. Suka lah jugak dengan feautuerd baru Facebook. Macam kat atas tuh. Suka hati Mark Zuzekeberg lah kan nak gaya macam mana. Kaya dah mamat sorang ni. Layankan aje timeline Facebook ni. Habislah masa lalu dapat diterokai oleh stalker. #Bajet artis. Huh


Last-last aku berjinak dengan twitter @dearxila. Layan kan aje. Sementara tak ramai kawan, boleh la merapu dan tergedik-gedik kat timeline twitter pulak. Jom la kita tweet-tweet weh. Bosan dengan Facebook. Sejak mengila kat twitter dah tak rajin blogwalking. *Hoemmajeyy


ps :: ok ok nak pergi bw la ni...



9 comments

September 26, 2011 at 12:44 AM

tak paham.. timeline?? amende tu?? huhuhu

September 26, 2011 at 1:03 AM

saya lebih blog dri fb n tweet!

September 26, 2011 at 6:56 AM

hahaa .. kerja Tia buka facebook main game saja ..

September 26, 2011 at 7:36 AM

@Nurul Mazni
application baru gitu2...

September 26, 2011 at 7:37 AM

@Uchi kay-f @hmad
wahhh semangattt

September 26, 2011 at 8:42 AM

entah r.. FB skrang pelik r.

September 26, 2011 at 8:51 AM

ai pn dh pkai.
auww auuwww.

September 26, 2011 at 10:24 AM

@Ini Kisah Tia
same2.hehe

September 29, 2011 at 5:10 PM

aie guna time line ni,yg lepas2 semua dpt tgk balik..err,kenangan silam sume dpt tgk..=..=!

*terkenang2

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!