August 12, 2012

Dia Boleh Berubah Wajah


Assalammualaikum,


Taraaaaa. Tantek tak belog kita? Hijau-hijau gitu macam baju kahwen Scha Alyahya. Retis kauuu...



Kau hade? Hohoho (gelak sopan)


Saje je nak berubah wajah sebab bosan dengan wajah dulu. Terpaksa lah ahkak buat plastic surgery dengan bantuan sis Aida Omar. Adik kepada Misha Omar dan Marsha Milan Londoh (oke tipu). Tengs so much as much I love Robert Pattinson. (eh?) 


Memang saje request kat Aida kaler nih. Nak sama macam baju kahwen Scha. Motif? Feeling retis. Boleh? Saje jela sebab bukan semua blog ada kaler nih. Huhu. Walaupun sedikit rindu dengan warna awan yang dulu, tapi hidup harus diteruskan demi generasi anak bangsa kita. (Janji dicapati! 3x) 



Tengs again Aida. Jemput ghaye ghumah. Ada ketupat dan lemang beli dekat kedai. (Hihi)



Selamat Hari Raya in advanced!










Ps :: Nak wet ghaye?!




10 comments

August 12, 2012 at 1:10 PM

nak kad raya

wane hijau ni k haha

August 12, 2012 at 3:27 PM

wah rajin blog dia salin warna hehe

August 12, 2012 at 3:56 PM

untunglah retis.

August 12, 2012 at 4:07 PM

Memang lawa kaler ni.. MM pun berkenan.. =)

August 12, 2012 at 5:00 PM

nk edit blog jgk!!!! huhu

August 12, 2012 at 6:21 PM

ok adik kepada Misha Omar dan Marsha Milan Londoh datang nie ha.. nak wish welcome dan nanti sediakan duit raya eh tak mo banyak2 rm10 pun dah ok :P

August 12, 2012 at 7:12 PM

memang cantik..terkejut gak memula masuk td..ingatkan dah lama tukar rupanya baru lagi....

August 13, 2012 at 3:59 AM

as salam.
nik aziz was here deh!

August 13, 2012 at 8:41 AM

haha advanced nyee ucapan raye..=p akoo pon bosan dengan rupe blog akoo yg tak ubah2..tapiii malas nak ubah..huhu

August 16, 2012 at 3:43 PM

kemas la blog awak .. :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!