September 26, 2012

Deactivate Facebook Dengan Girang

Assalammualaikum,


Setiap perkara yang kita lakukan mestilah ada reason sebaliknya kan? Macam, macam.., apa motif kau deactivate Facebook? Ye kau. Kau zila....


Manusia ada sebab tersendiri. Lainlah kalau kau robot. Buat masa sekarang nih nak deactivate sebab tak nampak pon relevannya perlu ada Facebook dan perlu mengadap benda tuh selalu. Dulu sekadar nak ping blog dekat Facebook dan ofkoslah bersosial dengan teman rapat...Sekarang no more. Tunggulah kalau rindu baru nak bukak mangga kat Facebook tuh.


Jadi ayuh komuniti blogger kita bersosial secara berjemaah dan santai di Twitter. Sesiapa yang ada tuh sudilah follow hamba. Hamba tak kisah. Hamba tak retis tapi saje-saje nak layan laman sosial Twitter tuh sebab boleh merepek setiap saat. Hehe





Makanya bila dah deactivate Facebook haruslah tumpuan untuk mengupdate blog menggunung tinggi! Ayuh berikan sorakan dan tepukan semangat!







Ps :: #samuraibeger #samurai beger #samuraibeger #samuraibeger



12 comments

September 26, 2012 at 10:24 PM

aka...orang baru nak add dia kat fb
:(

September 26, 2012 at 10:57 PM

reasonnya. ko sendiri da bosan maen fb, kan??

September 26, 2012 at 11:10 PM

padanlah tak nampak dia dekat fb.. aida semua laman sosial ada. hahaha.. kadang2 semua2 senyap.

September 27, 2012 at 12:36 AM

haha aku dh lama deactivate FB, tpi xde plak buat twitter cuma baru je buat blog best plak xD

Selamat berblogging! ^^

September 27, 2012 at 1:57 AM

yeah ! mee pon dah kurang xtif dkat fb . skg lebih kpd twitah .. hehe

September 27, 2012 at 9:25 AM

salam Zila.
Kadang2 perlu jugak deactivate Facebook sbb nak tumpukan perhatian kpd perkara lain. Sejujrnya saya lebih suka layan blog dari FB

September 27, 2012 at 10:02 AM

xpela kalau itu y anda pilih heee

September 27, 2012 at 12:21 PM

heheh nk follow nk follow

September 27, 2012 at 2:29 PM

hmmm dah makin bosan hadap fb... terkadang tu pandang je... tanpa buat pape.. haha

September 27, 2012 at 8:14 PM

haha..cool gle..=)

September 29, 2012 at 10:53 AM

todia deactivate fb no? hehe
errr alamak xde twitter =P

October 1, 2012 at 8:27 PM

twitter ah pulaks.. :p

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!