February 14, 2013

Boringnya Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi

Assalammualaikum,

Satu Malaysia sedia maklum dengan drama baru Tv3 setiap 7 petang kan. Diganti dengan drama [Setia Hujung Nyawa] yang ada awek cuns. Fenomena tuu.. Rasanya rangking hits sangat sebab Nelydia Senrose kot. Kot lah...




Dah beberapa hari follow drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi tapi rasanya macam boring semacam je. Mungkin sebab heroin dia plastik kot. Ayaq mata plastik je setiap kali dok teriak. Lagi pulak jalan cerita macam melayu tipikal. Rebut harta. Ke mungkin mood kami je yang masih dalam kesedihan. [rujuk entry nih].

Permulaan jalan cerita setiap drama memainkan peranan penting. Dah klimaks nanti kot Rindu Bertamu di Abu Dhabi nih syiok gilerr or giler syokkk(heh). Macam drama Cinta Itu Milikku yang ada ending psiko..




Ps :: Tak sabar, tak sabar tunggu Filem Pilot Cafe yang mesti macam hampeh ><



25 comments

February 15, 2013 at 12:27 AM

Kan..jalan cerita boringggg...akak tak tgk pon citer ni..hampess

February 15, 2013 at 12:59 AM

nasib ai tak minat drama ni....hihi

February 15, 2013 at 1:36 AM

tak pernah tengok citer ni lagi slepas SHN habis. sebab tulahh tak rasa aura ke-best-an drama tu lagi hehe.
nanti bila nak dekat tengah2 nak dekat habis tu baru tengok kalau terasa nak tengoklahh.
Bila tasha shilla berlakon nangis2 ni mcam agak tak kena sikit kot hehe

February 15, 2013 at 3:06 AM

biaslaah starting cerita melayu..memang cam merepek je mula2 kann...

February 15, 2013 at 7:46 AM

tak follow.haha waktu maghrib kot.

February 15, 2013 at 9:15 AM

Selamat menonton :) hehehe

February 15, 2013 at 9:35 AM

ai ingatkan ai je yg rasa boring sikit uuu...hakhak. mula2 lagi. takpe kita bagi peluang dulu. :D

February 15, 2013 at 9:55 AM

tau xpe..agak brgla citer tu.

February 15, 2013 at 9:58 AM

gmbq promo pon mcm tak bsungguh ja..haha

February 15, 2013 at 10:08 AM

tak tgk pun Drama nie..... Ei yekk..

February 15, 2013 at 10:52 AM

haah betul2.sangat menyokongi ko.sangat slow, besh lagi aku tengok intisari rancangan

February 15, 2013 at 11:33 AM

Bru smlm tgk...

psss...moga BFF xila selamat...masih ada lg yang sanggup buat macam nie...

February 15, 2013 at 11:34 AM

aku pun tak berapa faham cerita tu :)

February 15, 2013 at 11:42 AM

perasaan tak? tema drama tv3 jam 7 & 10 ni sepesen je..smua dok start intro 'tiba-tiba'..main flashback byk..bkin pening hehe

February 15, 2013 at 1:15 PM

langsung tak tengok..bosan

February 15, 2013 at 2:41 PM

ayu xsmpt nk lyn btl2 lg cita ni.huhu

February 15, 2013 at 3:23 PM

boring ma..x tngok pown..

February 15, 2013 at 5:17 PM

sya pun rasa cerita ni agak boring tapi layan jela sebb no choice. Rumah takde astro hihi

February 15, 2013 at 8:56 PM

Setuju!!! Sangattttt boring. kte siap tukar tgk kartun kt tv9... Huhuhuhu

February 15, 2013 at 11:46 PM

mula-mula ja kot bosan... lepas ni syiok la kot... hani tak follow pun drama ni... malas nak start tengok takut nati nak tengok lagi... huhu

February 16, 2013 at 10:26 AM

hihi... ingatkan sy aje yang terasa boring tengok drama ni... :D :D

February 16, 2013 at 1:27 PM

yups,boring la..slow..

February 16, 2013 at 11:56 PM

xromentik sgt kot cter ni mcm cter aritu..hehehehe

February 19, 2013 at 12:04 PM

Hahaha! Suka sebenanya layan2 drama ni tp seriusly suka tp tak rajen. Bila tgk skali cam boring je, takleh nak bersabar utk tunggu part best tu. Entah. Drama ni tak pernah tgk lagi. Hahaha!

February 21, 2013 at 5:23 PM

awal2 episod dlu tgk gak.. hehe skg xtgk dh... hee cm xde X factor :D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!