June 30, 2013

KL Sogo Raya Sale 2013!!

Assalammualaikum,
 
KL Sogo ada buat sale sempena kedatangan Raya bulan Ogos 2013 nanti. Tapi sale ni khas untuk pemegang eksklusif ahli S kad KL Sogo (KL Sogo S Card)  dan ahli kad Maybank pada 5 & 6 July 2013 dari pukul 9 pagi hingga 11 malam. 

Well-well, KL Sogo Raya Sale 2013 ni merupakan sebahagian CPUV dari Nuffnang. Terima kasih Nuffnang. Nanti bagi lagi ya nak buat duit raya ahaks. Buat kawan-kawan rajin-rajinlah klik iklan KL Sogo tu sebab depa ada link catalog barang-barang yang ada sale tahu. Histeria tak? Hahah. Kau gila Sogo hari-hari pun buat sale dan hari-hari pon sesak orang. Lagi-lagi nak dekat raya nih..




Bila tengah taip entry ni belum sign up pun KL Sogo S Card tuh. Tapi dah terasa nak ada satu uhuk. Nasiblah aku tak duduk KL dah. Rasanya untung kot ada kad ahli bagai nih. Macam kad ahli Watsons. Berbaloi-baloi. Hehe

Kelebihan pemegang kad S KL Sogo :
1. Dapat diskaun dan points untuk barangan eksklusif tertentu.
2. Bonus points 3 kali ganda pada hari jadi anda.
3. Percuma tempat letak kenderaan dan satu jam percuma di Starz Garden.
4. Dapat jemputan ke events dan banyak lagi...!




Untuk maklumat lanjut layari laman sesawang di :
Website : KL Sogo
Facebook : KL Sogo
*Gambar semua diambil dari FB KL Sogo




Ps :: Wah tak sabarnya nak puasa dan raya (dowww) !! :')



19 comments

June 30, 2013 at 12:33 PM

Ishh..... perempuan ni kalau psl shopping, sampai dah tak ingat dunia.

Jom lepak kat entri SW ni: http://jejakasombong.blogspot.com/2013/06/dear-xila-blogger-mesra-alam-sekitar.html

June 30, 2013 at 3:14 PM

@Syed Wazien
perempuan kennnn ;p

July 1, 2013 at 8:49 AM

xpernh shoping kat sogo..huhuhu

July 1, 2013 at 9:47 AM

klu time sale kt sogo mmg mrah kan.

July 1, 2013 at 9:59 AM

haha rasanya bukan perempuan je gila shopping. laki pun sama sebenarnya.. ^^

July 1, 2013 at 11:52 AM

sale lagi? bestnye...tpi dah xke sana before ray ni...huhhu...

July 1, 2013 at 12:43 PM

sogo mmg gila-gila sale!

iteww pnh beli baju harga rm5 kat sogo kahkah

mmg giler sgt

July 1, 2013 at 12:57 PM

Sogo buat sale! bertambah sesak lah sogo tu.. hihi

July 1, 2013 at 3:36 PM

tu dia, xila buat entry shopping, gegar jiwa baca. hehehhehe

July 1, 2013 at 4:09 PM

dah lama tak pg sogo.. tak pernah beli pakaian kat sogo, biasanya beli kat aeon..

July 1, 2013 at 5:55 PM

hari tu pergi... shopping dgn kakak yang nak kawen. berbaloiiii . murah giler gilerrr.. heeee~

July 2, 2013 at 2:05 AM

jom jom kita shopping....

July 2, 2013 at 12:31 PM

jauh sgtla pulak sogo tu nk shopping raya..hihi apakata awk tlg shopping kan :P

July 2, 2013 at 2:38 PM

untungla spe member...huuuu

July 2, 2013 at 4:39 PM

sale lagi yer !

July 2, 2013 at 6:36 PM

jem jalan..mggu lepas ada bgthu hu3..jum la shopping sakan..

July 3, 2013 at 10:56 PM

amboiii, tak sabaq nk shoping raya eh :)

July 4, 2013 at 11:56 PM

kawan kak lea siap nak pinjam kad sogo he3..kak lea tak suka sangat gi sana ntah ler..serabut ramai2 orang ni.dulu pernah jugak pergi dengan officemate,lastly kitorang tak tahan macam sardin.shopping kat jalan tar lagi best ^^

July 14, 2013 at 11:12 AM

Jom parkson sg wang..kat sini pun bleh tahan juga, diskaun sampai 80% pun ade..Jom join sy! :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!