June 14, 2013

KEEK.COM. Kau Hade?

Assalammualaikum,

Tak tahu apa motif blogger bukan fofular ini buat akaun KEEK khennn. Hengat artis fofular jugakah? Verangan je tau. Cermennnn diri dulu barulah boleh sign up keek. Haa itulah dia fikiran negatif masyarakat tak reti nak majukan diri. KEEK signed up free je kot. Bukan kau bayar! *Giler*

Rasa macam mental je update kali ni. Rasa high ke lepas baca novel Mental? Hahah. Kadang-kadang orang nak sign up KEEK sebab nak tengok video parodi ke, lawak ke dari rhetis kegemaran masing-masing kan. Setakat ni suka tengok KEEK dari Tomok dengan Dr Halina. Anak depa comeyyyy sangat kalah kak Ton. HAKHAK.



Silakan follow *lagalaga jari*


Bila sign up keek ni susah nak ada follower kalau kau bukan rhetis. Gelak sopan sikittt. Tapi bila sign up je Instagram ada jugak lah jugak follower. Sampai tak kenai sape yang follow sebab semua ID pelik-peliks. Ai pon malas nak obses. Nak aktive blog jelah........phew.....


Ps :: Verangan je nak gi Sydney..


28 comments

June 14, 2013 at 12:25 PM

teruskan keek, haha

June 14, 2013 at 1:09 PM

@Umie Artoqiemie baeklah hohoho

June 14, 2013 at 1:46 PM

ader juga acc keek tp xpnh upload pape..hehe..sbb mcm malu nk upload video sndiri..:)

June 14, 2013 at 11:39 PM

dulu ada keek, skrang dah buang dah kat phone..tak tau nak cakap pe..hahaha

June 15, 2013 at 7:24 AM

haha,aie ada jugak akaun keek tp xtau nak buat vid apa..layan jer la keek org lain..hehe..

*gaya mula2 cakap ala2 retis gitu..hehe

June 15, 2013 at 7:05 PM

huhu.... belum terpikir nak buat keek lagiii soon kot !

June 15, 2013 at 10:05 PM

fyna takde keek. hehehe...

June 16, 2013 at 12:47 AM

owh... ankel tadak keek... x reti pun mende2 keek nih..
kuikuikui

June 16, 2013 at 12:20 PM

puteri daftar je..tapi tak pernah upload video pun..hehehe

June 16, 2013 at 1:09 PM

mohon upload bebanyak lagi.. :D

June 16, 2013 at 1:36 PM

tringin nak buat keek
tetibe teringin gak nak mkn kek
eh..hahahah
aah kan..klo jadi retis..byk je peminat nak follow

June 16, 2013 at 1:43 PM

@Asyik Izas tu ler pasai malu jugak... hehe

June 16, 2013 at 1:44 PM

@Bahrain Ramlan tiba2 nak jadi yakin ckp depan camera hohoho

June 16, 2013 at 1:45 PM

@aiEz itu saje je nak menganjing retis huhu

June 16, 2013 at 3:10 PM

Keek. Aku x de. jadi tak boleh follow.. haha

June 16, 2013 at 7:10 PM

cheery tak sign up pun.mlas sungguh nk ada akaun keek tu sbb bukan nak aktif sngat pun..hahaha

June 16, 2013 at 11:14 PM

ade keek tapi tak pernah upload apa2 pun.haha

June 17, 2013 at 2:01 AM

hehehe tu lah kalau retis ramai je org nak follow ye...

PS: tetiba rasa lapar lepas tgk video tu...haishhh :P

June 17, 2013 at 10:20 AM

sy xde...hahahaha

June 17, 2013 at 1:12 PM

tak masuk pun keek saya kan?sob2.. tacing lah.hahaha :P

June 17, 2013 at 2:34 PM

dah lama dah mak dara tak berkeek hehe

June 17, 2013 at 3:21 PM

tade smartphone :(

June 17, 2013 at 3:22 PM

KA xde.. malas lah hehehe

June 17, 2013 at 6:43 PM

takde -_-"

June 18, 2013 at 2:42 AM

teman pun ada gak akaun keek.. tp lum ada apa2 video lg di hupload.. hi3

June 18, 2013 at 12:33 PM

ader laa...follow ain taw...ain dzaya

June 19, 2013 at 3:35 PM

iteww xde akaun keek

tp setegram ade la. hihi


June 20, 2013 at 7:18 AM

selamat ber-KEEK..hehe
(bole takk?? ;p)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!