October 25, 2011

Tips Kulit Cantik : Masker Telur

Assalammualaikum,


INFO : Putih telur dapat mengecilkan pori-pori di wajah anda disamping membuang bintik hitam juga. Lagi mahu tahu cara hilangkan bintik hitam sila ke Tips Mengatasi Bintik Hitam. Manakala kuning telur sebagai medium melembabkan muka secara semulajadi. Cubalah sendiri ! Tapi serius hanyir lah..hekhek



ps :: tenet korang berkelajuan cahaya tak? dapat loading tak semua picture diatas? selamat mencuba!!

28 comments

October 25, 2011 at 9:22 AM

haha...comelnya lukisan ini....mmmm ala video tu..nanti awk tengok....time line..ok.

October 25, 2011 at 9:27 AM

bule try nih!

tapi teloq tu bau hanyiaq dak?
tak suka bau teloq tak masak...uhuu

October 25, 2011 at 9:51 AM

err kalau yg putih telur tu aie tau,yg kuning tu tak tau pulak..err,tp xmo cuba kot sbb xske kulit melekit2 masa guna..hehe...


*internet tahap superb jer ni...ohsem bak kata umie,hehe...:)

October 25, 2011 at 11:05 AM

dulu pernah try but malas la..he he nanti nak try balik

October 25, 2011 at 11:13 AM

@Niza Romli
yep hanyiakkk gler. kepit idung je ;p

October 25, 2011 at 11:13 AM

huuu..dah lama tak manjakan muka ni..


bila petang je berminyak... hehe


akan cuba lah.. ^_^"

October 25, 2011 at 11:14 AM

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup
ermm ohhh ekceli xphm...wuaa

October 25, 2011 at 11:14 AM

@aiEz
ohsem yeahhh

October 25, 2011 at 11:15 AM

@beaty
samela hahaha bru je bbrpe kali buat. mls bebenor haa

October 25, 2011 at 11:37 AM

kekekeke
bess nyelaaaa
dgn tolor ketepek di muke
muke kembali segor
hehehehe
maceh parisss!

October 25, 2011 at 11:38 AM

Petua yg bagus, gambar pun comel.

October 25, 2011 at 12:36 PM

pernah buat yg putih telur je. yg kuning biasa simpan dalam petisejuk saja. haha :p


tp dah lama tak baut sb macam tak nampak hasil je. hukhuk mungkin sbb tak konsisten kot.

October 25, 2011 at 12:42 PM

gelila kalo letak telor kat muka er err..

October 25, 2011 at 2:17 PM

azza dah buat cuma tak tahan bau dia... hm...

October 25, 2011 at 2:17 PM

hahahaha..macam nak cuba je..!!excited2!!

October 25, 2011 at 2:48 PM

hehe suka dengan tips ni. nk buat pon snng. tapayah nk beli krim bagai kat pasaran. ^^^

October 25, 2011 at 2:59 PM

dulu pena cube telur cmpo susu tepung..yerrkk..nk mntahh..tp brkesan..:)

October 25, 2011 at 3:20 PM

busuk pkai telur..

October 25, 2011 at 3:26 PM

hehehe....gelihati plak aku membaca posting kamu ni...gambar tu yg klakar...adoiiyaiiii...mangkuk mahal smpan lam lemari je...

October 25, 2011 at 3:47 PM

aku laki, boleh ke?

October 25, 2011 at 4:26 PM

hee..sanggup dengan tak sanggup je nak buat ni..hee (^^,)

October 25, 2011 at 6:10 PM

haha..yess..selalu guna yang putih je. yg kuning xpenah try lagi...

October 25, 2011 at 6:15 PM

klau drop minyk aromaterapi dlu kat tlur tu boleh x???

October 25, 2011 at 6:49 PM

hahaha..comel lukisan :) so cuwettt~~

October 25, 2011 at 7:36 PM

pernah buat tp kulit muka cam xsesuai lgpn geli letak telur kt muka. Busuk...

October 25, 2011 at 8:01 PM

ketat gila muka aku masa pakai putih telur,nyampahhh....

October 25, 2011 at 10:28 PM

nak try tp tak tahan bau telor...macam ne ada tips x?haha

October 26, 2011 at 8:35 AM

hahaha...besarnyer muka dia...

fuhyooo...lepas lap je trus licin ae..hebat..haha

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!