January 26, 2012

Menang Dan Terus Menang Hopefully

Assalammualaikum,

CERITA 1

Malam ni dapat khabar gembira plus eee sukenyeww sebab menang contest Sketch Paling Giler yang pernah dianjurkan oleh Citer Jo suatu ketika dulu. Kalau nak check it out jadi mamarazzi dan tengok senarai pemenang lain boleh skodeng dengan [klik disini. ] Tak sangka lukisan giler tu boleh menang!! Maceh kakak jojo..


Menang kategori sagu hati je. Tapi takpe janji menang!! Tak pernah masuk mana-mana contest atau giveaway menang dengan riang macam ni. Terharu watie... Tiba-tiba nama jadi watie... Teringat kisah cinta yang bergelora - Tragedi Oktober... Awie hensem ini semua poyo ohh.



CERITA 2


Dari pagi lagi sebenarnya mood gembira syukur padaNya ni berterusan sampai ke malam. Sebab dapat call untuk hadir temu duga esok! Yang bestnya tempat kerja tuh dekat gila kat rumah. Tapi esok kena hadir temuduga sampai ke Taiping kot. Takpe aja-aja fighting zila!!


Nak suruh korang yang baca sekarang ni wish gudluck cepat! Mintak-mintak lah lekat jawatan ni dekat saya. Oleh itu nak pergi prepare lah ni segala patot. Saja je nak buat entry malam ni sebab takot sok tak sempat dan nak suruh orang wish. Harap berjaya!!~




Ps :: Double happy! Nanite~


35 comments

January 26, 2012 at 11:06 PM

wah..berganda2 seronok dia. Mudah2an segalanya dipermudahkanNya untuk hari esok. Insyaallah, dapat! awakkan hebat xila!! cayok2

January 26, 2012 at 11:12 PM

Tahniah cz menang dan gud Luck untuk temuduga esok..moga dapat kegembiraan yang lagi berganda..hehe

January 26, 2012 at 11:13 PM

tahniah phat tumpang seronok

January 26, 2012 at 11:22 PM

wah super seronok ye..all the best dear..jgn gugup sngt mase intebiu nnt tau..cool je :)

January 26, 2012 at 11:23 PM

wahhh untungnya kak xila . phewittt . good luck utk interview :))

January 26, 2012 at 11:28 PM

good luck! lepas nie belanja makan..hehe if dapat..opps! tahniah yek!=)

January 26, 2012 at 11:32 PM

moga berjaya..dan tahniah...

January 26, 2012 at 11:48 PM

Alhamdullilah! semoga berjaya awakk! gambateeee!

^___^

January 27, 2012 at 12:03 AM

Kejayaan berganda la ni. tahniah ye xila ^,^ all the best untuk interview tu. jangan nebes2 :)

January 27, 2012 at 12:23 AM

may Allah bless you

cayokkk

January 27, 2012 at 2:11 AM

semoga berjaya!

:)

January 27, 2012 at 2:19 AM

best sngt la tu..hehhee

#doakan zila berjaya,kalau lepas leh belnja makan..boleh??

January 27, 2012 at 10:27 AM

ececehhh.. syok letteww.. GUDLUCK *ups tercapslock

January 27, 2012 at 10:48 AM

wow....bestnyer...tahniah..

January 27, 2012 at 11:48 AM

tahniah zila...semoga kejayaan milik zila, dapat kerja dekat dengan rumah...hihi..

January 27, 2012 at 2:38 PM

tahniah!! gudluck!! hehe XD

January 27, 2012 at 3:12 PM

congrat n gudluck...
kejap2 watie,kejap2 zila...
haishhhh...

January 27, 2012 at 3:41 PM

wah..seronok kemain dia..
semoga berjaya..:)

January 27, 2012 at 4:20 PM

gud luck..mudah2an, amin...

January 27, 2012 at 4:33 PM

gud luck bebeh!! bykkan berdoa tau!!

January 27, 2012 at 6:03 PM

haha gambatte!!!!!! :D

January 27, 2012 at 6:16 PM

wah memang berganda lah...hehe..sm pon tumpang gembira..gud luck naa..:D

January 27, 2012 at 8:27 PM

wah..best of luck buat kamu =)

January 27, 2012 at 8:51 PM

tahniah dan goodluck ye! all the best :)

January 27, 2012 at 9:01 PM

gudluck! dpt gaji nnti bleh laa wat kontes gempak..bagi aku jadi pemenang die ye..

January 27, 2012 at 9:13 PM

gud luck ye :D

January 28, 2012 at 4:57 AM

insya Allah, kalau ade rezeki tak ke mane nye.

btw, gud luck ye. go go chaiyok! :D

January 28, 2012 at 10:54 AM

tahniah paris..bleh share ngan kitaorang..hahah..

January 28, 2012 at 11:24 AM

hehe...seronoknya dia..gudluck paris...smoga dapat kerja tu..aminn...:)

January 28, 2012 at 2:05 PM

syukur... :) moga kegembiraan berterusan kawan. :)

January 28, 2012 at 3:44 PM

wah... happy nye die... tahniah ;)

January 28, 2012 at 4:22 PM

wahh..untung dia org pngl intrvw dah =) almak lmbt wish dah..gud luck k.. =)

January 29, 2012 at 9:23 AM

bagaimana dengan temuduga kamu? kalau ade rejeki, tak kan ke mana... semoga berjaya! :)

January 30, 2012 at 12:51 AM

aie baru singgah baca entri ni,adehhh...macam mana interview tu zila?okeh ke?gd luck ye utk semua zila buat ye...^^,

February 9, 2012 at 9:31 PM

tahniah!

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!